Kardeşlerim’in yıldızı Celil Nalçakan ile Seçil Gür aşk mı yaşıyor? İddialara yanıt geldi

Serdar Ortaç'ın eski sevgilisi Seçil Gür'ün Celil Nalçakan ile aşk yaşadığı iddia edildi. İddiaların ardından Celil Nalçakan'dan açıklama geldi.

Son Güncelleme:

Seçil Gür, meslektaşı Serdar Ortaç'la Chloe Loughnan ile boşandıktan kısa bir süre sonra aşk yaşamaya başlamıştı. Aylar önce ayrılan ancak ilişkilerine ikinci bir şans veren çift, birkaç ay önce tekrar yollarını ayırmıştı.

Seçil Gür, Ortaç ile ayrılmalarının ardından "Müge ile Gülşen'le 2. Sayfa" programında biten ilişkisi hakkında konuşmuştu. Ünlü popçunun yemeğine, giydiğine kadar her şeyine kafa yorduğunu anlatan Gür, şu ifadeleri kullanmıştı:

 "İnanılmaz bir sevgi duydum. Annesi gibi üzerine titredim. Bana 'Anne' diye sesleniyordu, gülüyorduk. Serdar biraz bebektir. Belki bu benim hatamdı. Aç olduğunu biliyordum hemen karnını doyurmak için elimden geleni yapıyordum."

BİRLİKTE GÖRÜLDÜLER

Tüm bunların ardından Seçil Gür ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Ünlü şarkıcının bir süredir 'Kardeşlerim' adlı dizide rol alan oyuncu Celil Nalçakan'la yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. İkilinin Cihangir'de birlikte taksiye binerken bile görülmesi aşk iddialarını güçlendirmişti.

NALÇAKAN'DAN VİDEOLU AÇIKLAMA

 Haklarında çıkan haberlerle ilgili herhangi bir açıklama yapmayan Seçil Gür ile Celil Nalçakan ikilisinden ünlü oyuncu sessizliğini bozdu. Bugün rol aldığı dizinin setinde bir video çeken Nalçakan, aşk iddialarına şu yanıtı verdi.

"Birkaç gündür magazin sitelerinde çıkan haberler var. Bunlarla ilgili bir iki kelam etmek isterim... İnsanlar, bir kadın ve bir erkek arkadaş olabiliyor. Genelde de oluyor zaten. Dünyanın her yerinde oluyor, vallahi... Oluyor yani." 

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber