Karantinada olan Uraz Kaygılaroğlu'nun kızı ile buluştuğu anlar duygulandırdı

Koronavirüse yakalanan ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, bir süredir evinde karantinada. Hastalığı hafif atlatan Kaygılaroğlu'nun kızı Ada, babasının hasretine daha fazla dayanamadı ve kapısına dayandı. Kapıda uzaktan görüşen baba-kızın videosu, takipçilerini duygulandırdı.

Son Güncelleme:

Koronavirüse yakalanan ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, bir süredir evinde karantinada. Hastalığı hafif atlatan Kaygılaroğlu'nun kızı Ada, babasının hasretine daha fazla dayanamadı ve kapısına dayandı. Kapıda uzaktan görüşen baba-kızın videosu, takipçilerini duygulandırdı. ‘Sana çok sarılmak isterdim' diyen ünlü oyuncu kızı Ada ile uzaktan sohbet etti. 

Melis İşiten'in kayda aldığı o anlar büyük ilgi gördü. Kaygılaroğlu o anları 'A vitamini' notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Kaynak: Haber Global TV

Mehmet Ali Erbil'den "yok artık" dedirten hareket! Lokantaya gitti... Sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilmişti! Mezarı açılıp otopsi yapılacak Sertap Erener'in yaptırdığı estetikler şaşırttı "Rahmi Koç Küba gecesine eşlik etti" iddiası gündeme bomba gibi düştü! Miami sanılan yer... Emircan İğrek, Portakal Çiçeği Karnavalı'nda sevenleriyle buluştu İnanoğlu'na veda: "Keşke bir tane daha olabilseydi"