Kadir İnanır Instagram'da hesap açtı, sevgilisi Jülide Kural'la ilk fotoğrafını paylaştı

Yeşilçam'ın dev ismi Kadir İnanır, sosyal medyaya kayıtsız kalamadı, Instagram hesabı açtı. Usta oyuncu sevgilisiyle ilk fotoğrafını da paylaştı...

Son Güncelleme:

Usta oyuncu Kadir İnanır, sosyal medyadan uzak kalıp, gözlerden uzak bir hayat sürmeyi tercih ediyordu. 

Türk sinemasının yakışıklı jönü, sosyal medyaya daha fazla kayıtsız kalamadı, 5 gün önce Instagram hesabı açtı. Oyuncu, açtığı hesabın tek resmi hesabı olduğunu belirtti ve kısa sürede binlerce takipçiye ulaştı.  

Dijitalleşen dünyaya ayak uyduran İnanır, 20 yıllık sevgilisi Jülide Kural ile ilk fotoğrafını da paylaştı. İnanır paylaşımına, "Güzel ve mutlu bir gün diliyorum. Sevgiler" notu ekledi.

70 Yaşındaki oyuncunun sevgilisiyle verdiği poz binlerce beğeni kazanırken, İnanır 'sosyal medya romantiği' ilan edildi. 

JÜLİDE KURAL KİMDİR?

Kadir İnanır'ın 20 yıllık hayat arkadaşı olan Jülide Kural 1965 yılında Adana'da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümlerini bitiren sanatçı, bir süre Almanya'da yaşadı. Kural; Çalıkuşu, Süper Baba, Bütün Çocuklarım, Nefes, Gönül Dostları, Kurşun Kalem, Yaban Gülü gibi projelerde rol aldı. 

Sonraki Haber