Kadir Doğulu, Neslihan Atagül'ün bir dediğini iki etmiyor!

Şu sıralar geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle zor günler yaşayan Neslihan Atagül'ü eşi Kadir Doğulu bir an olsun yalnız bırakmıyor.

Son Güncelleme:

Sefirin Kızı dizisine sağlık sorunları nedeniyle veda eden ünlü oyuncu Neslihan Atagül'ün en büyük destekçisi Kadir Doğulu.

Son olarak 45 kiloya kadar düştüğü öğrenilen Atagül, sosyal medyada paylaşımlarına devam ediyor. Sosyal medya hesabından takipçilerini bilgilendirmeyi de ihmal etmeyen Atagül, Instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı son paylaşımında eşi Kadir Doğulu'nun kendisine olan desteğini gözler önüne serdi.

Sosyal medyada yer alan karede Kadir Doğulu, eşinin ayakkabı bağcığını bağlıyor. Yakışıklı oyuncunun bu hareketi hayranlarından tam not aldı.

NARE'YE BÖYLE VEDA ETTİ

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, Instagram hesabından şu mesajı paylaşarak diziye veda ettiğini açıklamıştı:

“Herkese merhaba. Oynarken hücrelerime kadar hissettiğim Nare ile vedalaşıyorum. Ben tolerans göstersem de vücudum o toleransı bana göstermedi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Sefirin Kızı ekibime selamlar! Teşekkür ederim arkadaşlar. İzleyicilerimize de teşekkür ederim, hep destek oldunuz. İyi ki varsınız! En yakın zamanda başka hikayelerde görüşmek üzere…”

GEÇİRGEN BAĞIRSAK SENDROMU NEDİR?

Geçirgen bağırsak sendromu, kronik yorgunluk sendromu ve multiple skleroz (MS) dahil olmak üzere çok çeşitli ve kronik problemlerin nedenidir. Kan dolaşımına gözenekli ("sızdıran") bir bağırsak yoluyla geçen mikroplara, toksinlere veya diğer maddelere bağışıklık sisteminin reaksiyon vermesiyle birçok problem ve semptom gelişir.

Bağırsak içi mukozal bariyeri (bağırsak içi ile vücudun geri kalan kısmı arasındaki bariyer) tek bir hücre katmanı ile kaplanır. Bu bariyer besinleri emmede etkilidir ve çoğu büyük molekülün ve bağırsak içinden kan dolaşımına geçecek ve potansiyel olarak yaygın semptomlara neden olacak mikropların geçişini önler.

İnce bağırsak villusundaki epitel iltihaplanır ve tahriş olur, bu da ince bağırsağın metabolik ve mikrobiyal toksinlerinin kan akışına geçmesine neden olur. Bu olay karaciğeri, lenfatik sistemi ve endokrin sistemi içeren bağışıklık tepkisini tehlikeye atar. Tedavi edilemeyen hastalıkların bazıları, vücudun kendi dokularına saldırdığı bu kesin mekanizmadan kaynaklanır.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber