Justin Timberlake: Karımı aldattığım için pişmanım!

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Timberlake'in, 7 yıllık eşi Jessica Biel'i, rol arkadaşıyla aldattığı iddia edilmişti. Ünlü isme yakın bir kaynak Timberlake'in bu olaydan sonra pişmanlık yaşadığını açıkladı.

Son Güncelleme:

Geçtiğimiz hafta Justin Timberlake'in, rol arkadaşı Alisha Wainwright ile el ele tutuştuğu ve zaman zaman Wainwright'ın kolunu okşadığı görüntüleri yayılmıştı. Bu görüntüler basına yansıdıktan sonra da Jessica Biel ile Justin Timberlake'in evliliğinin geleceği tartışma konusu olmuştu.


İDDİALAR KAFA KARIŞTIRDI

E! News'a konuşan bir kaynak, Justin Timberlake'in o gece olanlar yüzünden "pişmanlık duyduğunu" bunu da açıkladığını öne sürdü. Justin Timberlake'in o gece ayakta zor duracak kadar alkollü olduğu ve Alisha Wainwright ile aralarında daha fazla bir yakınlaşma olmadığı da ileri sürüldü. Bir başka iddia ise Timberlake ve Biel'in, Alisha Wainwright ile olan görüntülere gülüp geçtiğine dair. 

Ocak 2007'de ilişki yaşamaya başlayan Justin Timberlake ve Jessica Biel, Aralık 2011'de nişanlandı, 19 Ekim 2012'de de İtalya'da evlenmişti. Çiftin üç yaşında Silas adlı bir kızları var. 

Sonraki Haber