Justin Timberlake, eşi Jessica Biel'den özür diledi: O gece çok sarhoştum

Dünyaca ünlü oyuncu ve şarkıcı Justin Timberlake, yeni filmindeki rol arkadaşı ile el ele görüntülerinin yayınlanmasından sonra karısı Jessica Biel'i aldattığı haberleri üzerine sessizliğini bozdu.

Son Güncelleme:

Justin Timberlake, yedi yıllık eşi oyuncu Jessica Biel'i, rol arkadaşı Alisha Wainwright ile aldattığına dair haberlere Instagram hesabı üzerinden açıklama getirdi.

Timberlake, geçen hafta bir barda, rol arkadaşı Alisha Wainwright ile el ele görüntülenmiş, ikilinin samimi halleri günlerce konuşulmuştu... İhanet haberleriyle gündeme gelen Justin Timberlake sessizliğini bozdu.

38 yaşındaki Timberlake, Instagram hesabı üzerinden kamuya açık olarak yayınladığı mektupla özür diledi.

"ARAMIZDA HİÇBİR ŞEY OLMADI"

Timberlake, Instagram'da paylaştığı özür metninde, Palmer filmi setinde birlikte çalıştıkları 31 yaşındaki oyuncu Wainwright ile aralarında bir şey olmadığını belirterek, yaptığı hareketten dolayısı karısı Biel'den kendisini affetmesini istedi.

Timberlake, "Dedikodulardan olabildiğince uzak duruyorum ama ailem için, sevdiğim insanları incittiği için son söylentilerin önemli olduğunu hissediyorum" diyen Timberlake, "Birkaç hafta önce şiddetli bir şekilde yargılandım ama netleştireyim, rol arkadaşımla aramızda hiçbir şey olmadı" ifadesini kullandı.


"PİŞMANIM"

Timberlake açıklamasında, "O gece çok fazla alkollüydüm ve davranışımdan dolayı pişmanım. Daha iyi tanınmalıydım" ifadesini kullandı.

"HARİKA KARIMDAN VE AİLEMDEN ÖZÜR DİLİYORUM"

"Bu, oğluma sunmak istediğim bir örnek davranış değil" diyen Timberlake, "Onları bu utandırıcı duruma soktuğum için harika karımdan ve ailemden özür diliyorum. Elimden geldiğince en iyi eş ve baba olmaya odaklanıyorum. Ama bu davranışım, o çabaya yakışmadı" şeklinde yazdı.

 ALISHA'NIN SÖZCÜSÜ YALANLADI

İhanet haberlerinin ardından, Alisha Wainwright'ın sözcüsü Us Weekly'ye konuştu. Oyuncunun sözcüsü, "Bu dedikoduların bir geçerliliği yok. Birlikte bir proje üzerinde çalışıyorlar" demişti.

Sonraki Haber