Jennifer Lopez ve Ben Affleck boşanıyor

Jennifer Lopez, Ben Affleck'e boşanma davası açtı. Evlilikleri yalnızca 2 yıl süren ikili, mahkemeye sunulan belgelere göre 26 Nisan'dan beri ayrı yaşıyor.

Son Güncelleme:

Yirmi yıl sonra yeniden bir araya geldiler. Ancak evlilikleri yalnızca iki yıl sürdü. 55 yaşındaki Jennifer Lopez, düğünlerinin yıldönümünde 52 yaşındaki Ben Affleck'e boşanma davası açtı.

2000'li yıllarda tutkulu bir aşk yaşayan ve "Bennifer" olarak anılan çift, 20 yıl sonra birleşmişti. Çift, Temmuz 2022'de Las Vegas'ta nikah kıydı. 20 Ağustos 2022'de Georgia'da görkemli bir düğün gerçekleştirdi.

Lopez, tam iki yıl sonra, 20 Ağustos'ta Los Angeles'ta mahkemeye başvurarak boşanmak için resmi adımı attı. Çiftin bir süredir ayrı yaşadığı konuşuluyordu.

Beverly Hills'teki villalarını 65 milyon dolara satışa çıkardıkları haberi basında yer aldı. İkisi de bir süredir alyanslarını çıkarmıştı. Mahkeme belgelerine göre, Lopez 26 Nisan'dan beri ayrı olduklarını ifade etti. Çiftin evlilik anlaşması yapmadığı tahmin ediliyor. Bu durum, mal paylaşımında sorunlara, yani çekişmeli bir boşanma davasına yol açabilir.

Lopez ve Affleck'in aşkı 2001'de birlikte oynadıkları "Gigli" filminin setinde başladı. Çift, Kasım 2002'de nişanlandı. Eylül 2003'teki düğünlerini erteleyen çift, kısa süre sonra resmen ayrıldı. Her ikisi de başka evlilikler yaptı. Lopez, 2004'te şarkıcı Marc Anthony ile, Affleck ise 2005'te aktris Jennifer Garner ile evlendi. İkisinin de bu evliliklerden çocukları bulunuyor.

Dilan Polat'tan cezaevi yorumu: Kahvesi çok farklıydı Sanatçı Murat Evgin "Şehit" türküsünü söyleyen çocuklarla buluştu Engin Polat'ı karşılamaya gelen Dilan Polat'tan ilk açıklamalar Fenomen Nihal Candan'dan kardeşi Bahar Candan'a: Engin Polat çıktı sen de çıkacaksın Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu, "Adalet tecelli ettiği için, mutluluktan uçuyorum" Dilan Polat: "Enerjim geliyor enerjim"