İyi Oyun filminin konusu ne? Oyuncuları kimler, ne zaman çekildi?

Beyazperdeden sonra televizyon ekranlarında yayınlanan 'İyi Oyun' izleyicilerin beğenisini topladı. Genç isimlerin başrollerini paylaştığı 'İyi Oyun'un konusu ne, oyuncuları kimler? İşte, İyi Oyun filminin detayları…

Son Güncelleme:

İyi Oyun, son dönemlerin gözde etkinliklerinden olan e-Spor'u konu alan bir film olarak dikkat çekiyor. Peki, izleyiciden tam not alan 'İyi Oyun' filminin konusu ne? Oyuncuları kimler, ne zaman çekildi?

'İYİ OYUN' FİLMİNİN KONUSU NE? 

İyi Oyun, internet kafede yarı zamanlı çalışırken, yeni kurulan bir e-spor takımının menajeri tarafından keşfedilen Cenk isimli gencin hikayesini anlatıyor. Liseden mezun olan Cenk, internet kafede başkaları adına para ile oyun oynayarak annesinde bakmaktadır. Fakat bir gün yeni kurulan bir takımın menajeri tarafından keşfedilince kendisini bambaşka bir dünyanın içerisinde bulur. Profesyonel oyun dünyasının içerisinde takım arkadaşları Batu, Naz, JJ, Aslan ve koçları Özer'le birlikte zorlu bir yolculuğa çıkan Cenk turnuvayı kazanmak için çabalar.

İYİ OYUN'UN OYUNCULARI KİMLER? NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

Oyuncu kadrosunda Kerem Bürsin, Afra Saraçoğlu, Yiğit Kirazcı, Hakan Kurtaş, Doğaç Yıldız, Mert Yazıcıoğlu ve Orkun Işıtmak gibi isimlerin yer aldığı 'İyi Oyun'un yönetmen koltuğunda Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız'ın yönetmenliğini yapan Umut Aral oturuyor.


Emre Sirel'in senaryosunu kaleme aldığı film, 2018 yılında çekildi. 

Sonraki Haber