İşte Dilan ve Engin Polat ailesinin yıllar önce yaşadığı o ev...

Dilan ve Engin Polat çifti kara para aklama suçlamasıyla gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemleri sürüyor. Çiftin avukatları da gözaltına alındı. Lüks araçları da villalarından alınıp çekicilere konuldu, emniyete götürüldü. Hatta dün sergilenmişti.

Son Güncelleme:

DİLAN VE ENGİN POLAT ÇİFTİ HAKKINDA YENİ GELİŞMELER

Dilan ve Engin Polat çifti şatafatlı hayatlarıyla gündemdeydi.

Haklarında kara para akladıkları iddiaları üzerine Masak harekete geçip rapor hazırladı.
Şüpheli para trafiği tespit edildi. Dahası çifte ait 3 şirket naylon çıktı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Su örgütü, suç gelirlerinin aklanması, yasadışı bahis suçlamaları yöneltildi.

Çifte ait çok sayıda lüks otomobil villalarından çıkarıldı. Çekicilere yüklenerek emniyete götürüldü. Lüks araçların görüntüsü de dün paylaşıldı. Araçlar sergilenmişti.

Çiftin şirketlerine baskın yapılıp 22 milyon lirasına da el konuldu. Polis operasyonla Polat çifti ve aile bireylerinin de aralarında olduğu şüphelileri gözaltına aldı. Çiftin avukatları Haydar Enes Çetinkaya da gözaltına alındı.

Engin Polat'ın adına şirket kurduğu anneannesi ifadesinin ardından sağlık gerekçesiyle serbest kaldı.

Dilan Polat'ın polisten “Burası cildime iyi gelmiyor. Cildim önemli” diyerek vitamin istediği öğrenildi.

POLAT AİLESİNİN YILLAR ÖNCE YAŞADIĞI O EV!

Çift hakkındaki iddialar derinleştikçe, sosyal medyada ikilinin hakkında daha çok araştırma yapılmaya başlandı.

Ekonomik durumlarının iyi olmadığı belirtilen aile o dönemde burada uzun yıllar oturdu. Lisede tanışan çift hayatını birleştirince o evden ayrılarak, aynı mahallede farklı bir eve geçtiler.

İşte Ataşehir, Yenisahra Mahallesi'ndeki 2 numaralı evde dikkat çeken detaylar...

Polatların daha önce yaşadığı gecekondunun şu anki görüntüsünün normal bir evi andırdığı ve evde yoğun güvenlik önlemleri alındığı dikkat çekti. Gecekondudan adeta bir saray yavrusu çıkarttıkları görüldü.

Haber Global ekibi de gündem olan o ev hakkında detayları paylaştı.

Kaynak: Haber Global TV

Grammy Ödüllü İspanyol şarkıcı Harbiye'yi coşturdu Dilan Polat'tan cezaevi yorumu: Kahvesi çok farklıydı Sanatçı Murat Evgin "Şehit" türküsünü söyleyen çocuklarla buluştu Engin Polat'ı karşılamaya gelen Dilan Polat'tan ilk açıklamalar Fenomen Nihal Candan'dan kardeşi Bahar Candan'a: Engin Polat çıktı sen de çıkacaksın Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu, "Adalet tecelli ettiği için, mutluluktan uçuyorum"