İstanbullu Gelin'in yıldızları aynı projede buluştu! Sosyal medya paylaşımları gündem oldu

İstanbullu Gelin dizisinin yıldızları Aslı Enver, İpek Bilgin, Güven Murat Akpınar 'Sırça' adlı tiyatro oyununda buluştu. Sırça’nın provaları tüm hızıyla devam ederken, Aslı Enver'in rol arkadaşı Güven Murat Akpınar ile prova çıkışı arabada çektiği video gündem oldu.

Son Güncelleme:

Bir süredir yeni bir projeyle hayranlarının karşısına çıkmayan Aslı Enver, İstanbullu Gelin dizisinde birlikte rol aldığı İpek Bilgin ve Güven Murat Akpınar ile birlikte Sırça adlı tiyatro oyununda rol alacak.

Aslı Enver yeni projesinin müjdesini geçtiğimiz hafta hayranlarıyla paylaşmıştı.  

Ekranlardan uzakta kaldığı süreçte hayranlarıyla sosyal medyadan hasret gideren ünlü oyuncunun son paylaşımı beğeni topladı.

22 Mart’ta Maximum Uniq Hall’da prömiyerini yapmaya hazırlanan Sırça’nın provaları tüm hızıyla devam ederken, Aslı Enver ve Güven Murat Akpınar’ın prova çıkışı çektiği videoyla hayranlarına “Bu ikili çok konuşulur” dedirtti.

İbrahim Çiçek’in yönetmenliğini, BKM, Craft ve IdPro’nun ise yapımcılığını üstlendiği 'Sırça', anıların duygu yüklü kırılganlığını hassasiyetle sahneye taşırken, duygusal ve gerçek dışı taraflarını iddialı performanslarla seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber