İrem Sak, Monaco'ya yerleşiyor! İşte nedeni...

NBA'deki başarılı performansıyla dikkat çeken basketbolcu Furkan Korkmaz, yeni sezonda Monaco forması giyecek. Sevgilisi ünlü oyuncu İrem Sak da Monaco'ya taşınmayı planlıyor.

Son Güncelleme:

NBA'deki başarılı performansıyla adından söz ettiren basketbolcu Furkan Korkmaz'ın gelecek sezon giyeceği forma belli oldu. Geçtiğimiz sezon Indiana'ya takas edilen 27 yaşındaki Furkan Korkmaz, sürpriz bir kararla Monaco ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Anadolu Efes veya Fenerbahçe Ülker ile anlaşacağı konuşulan Korkmaz, tercihini Avrupa'dan yana kullanarak Monaco'ya transfer oldu.

Korkmaz'ın NBA'den Avrupa'ya dönüşü, basketbol camiasında büyük yankı uyandırdı. Milli oyuncunun Monaco'ya transferi, Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin de dikkatini çekmişti. Ancak Korkmaz, kariyerine Monaco'da devam etme kararı aldı.

Furkan Korkmaz'ın sevgilisi, ünlü oyuncu İrem Sak da Monaco'ya taşınmayı planlıyor. İddialara göre Sak, Monaco'dan ev bakmaya başladı. Korkmaz'ın Monaco ile anlaşmasının ardından Sak'ın da onu yalnız bırakmayacağı konuşuluyor. Çiftin Monaco'daki yeni hayatları merakla bekleniyor.

Sonraki Haber