İrem Derici koronavirüs tedbirlerine uymadı! "Gidin şikayet edin"

Caddebostan Sahili'nde arkadaşlarıyla maskesiz ve sosyal mesafesiz görüntülenen popçu İrem Derici, "Şikayet edebileceğiniz bir yer varsa gidin oraya şikayet edin" dedi.

Son Güncelleme:

Caddebostan Sahili'nde önceki akşam 6 arkadaşıyla görüntülenen şarkıcı İrem Derici rahat tavırlar sergiledi. Derici ile kendisine soru soran muhabirin diyaloğu dikkat çekti.

“BAKANLIĞI ARAYIN”

"Koronavirüsü geçirdim. Antikorluyum" diyen Derici, "Şu an burada bir sürü insan var. Bir tek biz yokuz. Ben antikorluyum ve bu arkadaşların hepsi oyuncu olduğu için her hafta test yapıyor" dedi. 

İrem Derici, "Siz bir yasak, bir şikayet görüyorsanız. En yakın bir bakanlık arayın. Onlar çözsün. Size kalmadı. Şikayet edebileceğiniz bir yer varsa gidin oraya şikayet edin" ifadelerini kullandı.

"ŞÜPHELENENLERE FRANSIZ ÖPÜCÜĞÜ VEREYİM"

Geçtiğimiz aylarda Hürriyet’ten Hakan Gence'ye röportaj veren şarkıcı, hastalığı boyunca kolunu bile kaldıramadığını, dayak yemiş gibi kemiklerinin ağrıdığını ifade etmişti.

Hastalığının reklam olduğunu düşünenlere de sert çıkan Derici, "Korona olduğuma inanmayan geri zekalıdır. Sağlık Bakanlığı logolu raporumu paylaştım. Şüphelenen varsa kendilerine bol sulu bir Fransız öpücüğü vereyim" demişti.

Kaynak: DHA

Sonraki Haber