İnci Taneleri dizisinin Dilber'i Hazer Ergüçlü'den yeni pavyon dansı

İnci Taneleri dizisinden yeni bir fragman daha geldi. Hazer Ergüçlü, İkinci pavyon dansı görüntüleri ile sosyal medyayı salladı.

Son Güncelleme:

İnci Taneleri dizisinin yayınlanan yeni tanıtımında dizinin Dilber'i oyuncu Hazer Ergüçlü, bu sefer ikinci bir dansçı ile boy göstererek, ikili bir pavyon dansı performansı ile gündeme düştü.

İlk fragmandaki pavyon sahnesi ile sosyal medyayı sallayan Dilber karakterinden yeni dans şovu yine gündem oldu. İşte o dans görüntülerinden kareler...

Yeni tanıtımın açılış sahnesinde, 'Herkes yer içer, hesabı Dilber öder…' ifadesine yer verilmişti. Başrol oyuncularından Hazar Ergüçlü'nün 'Dilber' isimli pavyon dansçısını canlandırdığı sahneler dikkat çekti. Gerçek bir pavyonda çekildiği öğrenilen sahnelerde oyuncunun, zil çalarak yaptığı dans performansı izleyenlerden tam not aldı. Hazar Ergüçlü'nün, Dilber'e hayat vermek için özel dans dersleri aldığı öğrenilmişti.

BKM Yapım imzalı İnci Taneleri dizisinin oyuncu kadrosunda; Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi güçlü isimler yer alıyor. 'Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri' dizisinin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

'Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri' yakında Kanal D'de izleyiciyle buluşacak.

Sertap Erener'in yaptırdığı estetikler şaşırttı "Rahmi Koç Küba gecesine eşlik etti" iddiası gündeme bomba gibi düştü! Miami sanılan yer... Emircan İğrek, Portakal Çiçeği Karnavalı'nda sevenleriyle buluştu İnanoğlu'na veda: "Keşke bir tane daha olabilseydi" Trafikte karşılaştığı Cem Yılmaz'la diyaloğu olay oldu: "Ne iş yapıyorsunuz?" Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya'nın zor anları: Sandığa girmek istemeyen zarf güldürdü!