İlker Kaleli ve Sıla Gençoğlu'dan 'evlilik' cevabı

Ünlü oyuncu İlker Kaleli ile şarkıcı Sıla Gençoğlu çifti, yaklaşık dört yıldır aşklarını sürdürüyor. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü çiftten, 'evlilik' açıklaması geldi. İşte detaylar...

Son Güncelleme:

Ünlü çift, arkadaşları ve aile dostlarıyla ünlü oyuncunun 40'ıncı doğum gününü kutlamak için bir araya geldiler.

Renkli geçen gecenin ardından çift, gazetecilerle sohbet ederek soruları yanıtladı.

Kaleli, “çok güzel bir akşamdı aile arasında, bütün arkadaşlarımızla. Her gün yeni bir başlangıç aynı o şekilde devam ediyoruz" dedi.

İspanya'da çekinen dizi için oyuncu, "İspanyolca bilmiyordum aslında, dizi için öğrenmek durumunda kaldım. Kısa süre içerisinde beş altı bölümlü ezberledik. O da perşembe akşamı vizyona girdi. Güzel bir açılış yaptık, bundan sonrasına İspanyol seyircisi karar verecek. İspanyolca'yı bilmediğim için çok iyi bulmadım ama ne kadar gurur duyduğumu anlatamam. Çok zor bir durumdu ve aramızda konuştuğumuz bir durumdu bir gurur sebebi diyebileceğim bir şey oldu diyebilirim” diye konuştu.

İlker Kaleli, "Sıla Hanım ile beraber İspanya tatili olur mu?” sorusuna; “Biz sürekli İspanya'ya gidip geliyoruz” cevabı verdi.

'EVLİLİK' SORUSUNA YANIT!

Kaleli’nin söz yazarlığı sorulduğunda ise "Şu anda söz yazarlığında konuşulmaz, geçmişte birikenlerin boş zamanımda toparlıyorum" dedi.

"ÖYLE BİR ŞEY HİSSETMİYORUZ"

Ünlü oyuncu, son olarak muhabirlerin "Evlilik olur mu?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

3-4'üncü yılın içerisindeyiz, bize göre evlilikten çok daha güzel şey yaşıyoruz. İsimle anlamlandırmamız şart değil, öyle bir şey hissetmiyoruz.

İkili, "Evlilik aşkı öldürür mü?" sorusu karşısında ise "Biz öyle bir şeye inanmıyoruz" demekle yetindi.

Sonraki Haber