Türk televizyonlarında görülmemiş olay: Herkes yasak biliyordu

Yerli dizilerin başarısında oyuncu kadrosunun önemli bir payı bulunuyor. Detaylı bir ön çalışmayla oluşturulan kadro için oyuncuların aynı anda başka bir yapımda rol almaması önemli bir kriter... Ancak Türk televizyonlarındaki bu kural şaşırtıcı bir şekilde bozuldu... İşte detaylar...

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Türk televizyonlarında yerli dizilerin yeri hiç şüphesiz ki bir başka. Popülerliği döneme göre değişen dizi türleri olsa da, Türk halkının dizi izleme alışkanlığı hiçbir zaman azalmadı.

Aşiret, dram, polisiye, romantik komedi derken, mafya dizileri de ekranlarda yer aldı. Üstelik yayınlandığı döneme damga bile vurdu. Tahmin ettiğiniz gibi Kurtlar Vadisi'nden söz ediyoruz. 

"Bu bir mafya dizisidir" sloganıyla hayatımıza giren Kurtlar Vadisi dizisi 4 sezon boyunca Show TV'de yayınlandı. Kurtlar Vadisi'nin başarısının nedeni her dönem tartışıldı. Kimilerine göre senaryo ekibinin payı büyüktü kimilerinde göre de oyuncu kadrosunda usta oyuncular bulunduğu için başarılıydı... Bu soruya net bir yanıt vermek zor olsa da, Kurtlar Vadisi'nin hem senaryosu hem de oyuncu kadrosuyla kalıpları kırdığı bir gerçek. 

Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca ve Selçuk Yöntem gibi isimlerin yer aldığı Kurtlar Vadisi, dizi dünyasında yıllardır değişmeyen bir kuralı da yıktı. Fenomen dizideki bir oyuncu, 4 yıl boyunca Kurtlar Vadisi ile başka bir dizide aynı anda rol aldı. 

Detaylar haberin devamında...

Yine olmadı! Fox TV'den bir 'final' kararı daha

Kaynak: Haber Global TV