İbrahim Tatlıses'ten sürpriz 'evlilik' sinyali: "Çok uzak değil!"

Yaşadığı aşklarla yıllarca magazin manşetlerinde yer alan İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından her an evlenebileceğini duyurdu.

Son Güncelleme:

Özel hayatı ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sürpriz bir şekilde evlenebileceğini duyurdu. 

"HER AN SÜRPRİZ EVLİLİK YAPABİLİRİM"

Şimdilerde oğlu İdo Tatlıses'in ikiz bebek beklemesiyle 10. kez torun sahibi olmaya hazırlanan 71 yaşındaki İbrahim Tatlıses, X hesabından yaptığı paylaşımlarda 3. kez evlenebileceğinin sinyalini verdi.

Yalnızlıktan sıkılan türkücü, "Her an sürpriz evlilik yapabilirim çok uzak değil. Teklik Allah'a mahsustur, tek yaşamayı sevmiyorum. Etrafım tabii ki kalabalık biraz kafamı dinlemek istiyorum" ifadelerini kullandı.

İbrahim Tatlıses, çocuklarının anneleri Adalet Durak ve Ayşegül Yıldız ile nikah masasına otururken, Perihan Savaş, Derya Tuna ve Işıl Çıtak ile birliktelik yaşamıştır.  

İbrahim Tatlıses'in; İdo Tatlı, Melek Zübeyde Tatlı, Dilan Çıtak, Elif Ada Tatlı, Ahmet Tatlı, Gülden Tatlı, Gülşen Tatlı adında toplam 7 tane çocuğu bulunmaktadır.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber