İbrahim Tatlıses'ten Kadir İnanır paylaşımı: "Tüm dualarım seninle..."

İbrahim Tatlıses, bir süredir sağlık problemleri yaşayan Kadir İnanır ile ilgili paylaşımda bulundu. Tatlıses, "Değerli dostum Kadir İnanır ağabeyime Allah'tan acil şifalar diliyorum. Tüm dualarım seninle Kadir usta" dedi.

Son Güncelleme:

Kadir İnanır, 24 Mart’ta Beykoz’daki evinde rahatsızlanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Kadir İnanır, beynine pıhtı atması sonucu inme geçirdiği için operasyona alınmış bir süre de tedbir amaçlı entübe edilmişti.

Tedavisi iyiye giden İnanır, yoğun bakımdan çıkarılmasının ardından serviste tedavi görmüş ve ardından taburcu edilmişti.

Önceki gün Kadir İnanır ile ilgili bir haber yapılmış ve usta oyuncunun vefat ettiği ileri sürülmüştü. Çıkan haberin ardından usta oyuncunun yeğeni Levent İnanır, Habertürk'e yaptığı açıklamada Kadir İnanır'ın hayatta olduğunu söylemişti.

"ALLAH'TAN ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM"

İbrahim Tatlıses de Kadir İnanır ile yıllar önce çektirdiği bu fotoğrafını yayımlayıp, usta oyuncuya şifa diledi. Tatlıses, gönderisinde şu ifadelere yer verdi: "Türk sinemasının değerli oyuncusu değerli dostum Kadir İnanır ağabeyime Allah'tan acil şifalar diliyorum. Tüm dualarım seninle Kadir usta."

Sonraki Haber