İbrahim Tatlıses 'Lavaboya gidemiyordum ağzımdan sular akıyordu' diyerek ilk kez anlattı! Hülya Avşar eve gelip...

İbo Show ile yeniden ekranlara dönen İbrahim Tatlıses, 2011 yılında uğradığı silahlı saldırıyla ilgili ilk kez konuştu. 'Lavaboya gidemiyordum ağzımdan sular akıyordu' diyen Tatlıses o anları anlatırken duygusal anlar yaşadı. İbo Show’da dillendirilen Hülya Avşar detayı ise herkesi şaşırttı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

70 yaşındaki türkücü brahim Tatlıses'in sunduğu 'İbo Show', dün akşam ekrana geldi. Programa bu hafta Bülent Serttaş, Seren Serengil, Yeşim Salkım ve Altay konuk oldu.

2011 yılında uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Tatlıses, vurulma anını anlattı. İbrahim Tatlıses, uzun süre sahnelerden uzak kalmasına neden olan olayla ilgili şunları söyledi:

"Ben hissettim. Baktım kafamdan bir şeyler damlıyor. Doktora, 'Nedir bu hocam?' dedim. 'Oradan damlayan kan.' dedi. Kafamı yan dönmesem tam orta kısma gelecekmiş!"

Geçirdiği ameliyatın ardından sonraki süreçte inancını hiç kaybetmediğini belirten İbrahim Tatlıses, "Ben lavaboya gidemiyordum, ağzımdan sular akıyordu. O halden bu hale geldim. Allah'ıma şükürler olsun..." açıklamasını yaptı.

 İbrahim Tatlıses’in programda duygusal anlar yaşamasına neden olan konuşmasının ardından Seren Serengil, magazin gündemine bomba gibi düşen bir itirafta bulundu. "Hülya Avşar evimize gelip..." diyerek sözlerine başlayan Serengil bakın ne dedi.

Detaylar haberin devamında...

Kaynak: Haber Global TV