Hülya Koçyiğit hiç bilinmeyen fotoğrafını paylaştı

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Hülya Koçyiğit gençliği döneminden bir fotoğraf karesini paylaştı. Hülya Koçyiğit'in hiç bilinmeyen o gençlik fotoğrafına beğeni yağdı.

Son Güncelleme:

Hülya Koçyiğit sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden. Sinemada pek çok filmde farklı karakterlerde performans sergileyen Hülya Koçyiğit, 1972 yılında Serdar Gökhan ile başrolünü paylaştığı Gökçeçiçek filminin setinden bir fotoğraf paylaştı. Usta sanatçı Gökçeçiçek filmi için bir de şu ifadeleri kullandı: "Yıl 1972, Gökçeiçek setinden. Sinemamızın usta yönetmenlerinden Ömer Lütfi Akad başta olmak üzere filmin tüm emekçilerini minnetle anıyorum."

İşte Hülya Koçyiğit'in paylaştığı o fotoğraf!

YILMAZ GÜNEY'İN HAPİSTEN KAÇIŞI FİLM OLACAK

Oyuncu, yönetmen, senarist ve yapımcı Yılmaz Güney'in yaşamı Edi ve Bruno Hubschmid'in kaleminden beyaz perdeye aktarılacak. Ugly King Production'dan yapılan açıklamaya göre, Güney'in hapisten kaçış hikayesi filme çekilecek.

Yapımcılığını Kazım Çarman, yönetmenliğini Cihan İnan'ın üstleneceği, Yılmaz Güney'in hayatını anlatacak filmin yerli ve yabancı oyuncu seçme çalışmalarına yakın zamanda başlanması bekleniyor. Filmde, Güney'in Isparta yarı açık ceza evinde yatarken Hubschmide'e gönderdiği mektubun ardından yaşananlar, yarım kalan "Yol" filminin tamamlanma süreci, Isparta cezaevinden Rodos adasına, İsviçre ve Fransa'ya uzanan kaçış hikayesi işlenecek.

İsviçreli yapımcı Edi Hubschmid, Güney'in hapishaneden kaçışı ve ölümüne kadar geçen süreyi "Yol Bir Sürgün Hikayesi" adlı kitapta toplamıştı. Yılmaz Güney, Adana'nın Yumurtalık ilçesindeki bir gazinoda, ilçe hakimi Sefa Mutlu'yu öldürdükten sonra 19 yıl hapis cezasına çarptırılmış, 5 yıl hapis yattıktan sonra 1981'de izinli olarak çıktığı cezaevinden yurt dışına firar etmişti.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber