Hollywood'da deprem: Ünlü isim David Pearce seri tecavüzcü çıktı!

Galerinin tamamı için tıklayınız

Öte yandan Pearce'ın oyuncu olan arkadaşı Brandt Osborn da suç ortağı olmakla suçlanıyor. Staten Island'lı aktör, 15 Aralık'ta tutuklanmış iki gün sonra serbest bırakılmıştı. Savcı Gascon'un Osborn için de tutuklama emri çıkarttığı belirtiliyor.

Suçlanan bir başka isim ise görüntü yönetmenliği yapan Michael Ansbach. Bu üçlünün iki genç kadının ölümünde payları olduğunu düşünülüyor. Ancak Ansbach için henüz bir suçlamada bulunulmadı.

FOTOĞRAF ORTAYA ÇIKTI

13 Kasım'da Los Angeles'ta akşam üstü bir depo partisinde iki kadın ve bu üç adamın buluştuğu, gecenin Pearce'ın dairesinde devam ettiği belirtiliyor. Ansbach ve Pearce'ın ölen kadınlardan Cabrales-Arzola ile depo partisinde çekilmiş olan fotoğrafı da tutuklama kararından kısa bir süre sonra ortaya çıktı.

İki oyuncu Alexandra Creteau ve David Murrietta Jr.'ın Osborn'un yaşananları kendilerine anlattığını savcılığa ihbar ettiği de konuşulanlar arasında.

Murrietta "Bana nasıl parti yaptıklarını anlattı, iki kadınla eve gittiklerini ve kızlara uyuşturucu verdiklerini söyledi. Sonra Osborn'un çekim için kovid-19 testi yaptırmak üzere evden ayrıldığı döndüğünde ise Giles'in öldüğü haberini duyduğunu söyledi. Nabzını kontrol ettikten sonra öldüğüne kanaat getirip 911'i aramamaya karar vermişler ve cesetten nasıl kurtulacaklarını konuşmuşlar" diye ifade verdi.

Giles'in otopsisi sonucunda vücudunda kokain, fentanil, gama-hidroksibütirik asit ve ketamin bulunduğu öğrenilirken Cabrales-Arzola'da ise kokain ve ecstacy bulunduğu ve her iki kadının da çoklu organ yetmezliğinden öldüğü açıklandı. Adli tıp her iki kadının ölüm şekli için de cinayet ifadesini kullandı.

Şu an tutuklu bulunan Pearce için 3.4 milyon dolar kefalet belirlendi, ancak Pearce bu kefaleti ödeyemedi. Duruşma 11 Temmuz günü yapılacak.

Kaynak: Haber Global TV