Hık demiş burunlarından düşmüş! İki oyuncunun birebir kopyasını bulmuşlar!

Fox TV'nin yeni dizisi Kusursuz Kiracı’daki çocuk oyuncuların, Melisa Döngel ve Dilan Çiçek Deniz’e benzerlikleri görenleri şaşırttı.

Son Güncelleme:

Fox TV’nin yeni dizisi Kusursuz Kiracı, ilk bölümüyle geçtiğimiz hafta Salı akşamı ekrana gelmişti.

Başrollerinde Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’nün rol aldıkları Kusursuz Kiracı, hikayesindeki gizemle dikkatleri çekerken, başrol oyuncularının yanı sıra usta oyuncuların yer aldığı güçlü kadrosuyla da ayrıca beğenildi.

Dizide başroller kadar usta oyuncuların varlığı da Kusursuz Kiracı’ya olan ilgiyi arttırdı. İlk bölümle birlikte bir başka isim var ki, o da Kusursuz Kiracı izleyicileri için ayrı bir detay oldu. Yeni dizisi için yeni imajıyla başarılı bir oyunculuk sergileyen Melisa Döngel, ilk bölümde kimi zaman başrollerden rol bile çaldı.

Çok dikkat çeken oyuncu, Dilan Çiçek Deniz’in yetimhaneden arkadaşı Leyla olarak dizide yer alıyor. O da gizemli bir kadın olarak ilginç durumlar yaşatsa da iki arkadaşın arasındaki sevgi bağı, izleyicinin yüreğini burkan geçmiş hikayeleri ilk bölümde aktarıldı.

Birlikte kaldıkları yetimhanede birbirlerine sarılarak ve güvenerek büyümüş Leyla ve Mona’nın çocukken yaşadıklarının anlatıldığı sahnelerde, küçük oyuncular yer aldı. Mona ve Leyla’nın küçüklüğünü canlandıran bu iki çocuk oyuncu, Dilan Çiçek Deniz ve Melisa Döngel’e o kadar benziyordu ki görenleri çok şaşırttı.

Kaynak: Haber Global TV