Hık demiş burnundan düşmüş! İki oyuncu her geçen daha da çok birbirine benziyor

Galerinin tamamı için tıklayınız

Cindoruk kardeşler işlerinden fırsat buldukça sık sık bir araya gelip vakit geçiriyorlar. İkili, birlikte geçirdikleri anlardan  fotoğraf karelerini de zaman zaman sosyal medyadan hayranlarıyla paylaşıyorlar.

Hatta Münir Can Cindoruk’u ekranlardan tanıyan ancak Caner Cindoruk’un erkek kardeşi olduğunu bilmeyen bazı hayranları bu paylaşımlar sayesinde iki oyuncunun kardeş olduğunu öğrenmişti.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Münir Can Cindoruk, 2008 senesinden itibaren Kelebek, İnsan Aldandı, Tuhaf Zamanlar, İçerdekiler, Dayan Yüreğim gibi birçok film ve dizide rol aldı.

 Caner Cindoruk’un kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Münir Can Cindoruk en son, Fox TV’de yeni sezonun iddialı yapımlarından biri olarak başlayan ancak ekran macerası kısa süren El Kızı dizisinde ‘Ali Demir’ karakterine hayat verdi.

Caner Cindoruk, instagram hesabından kardeşi ile fotoğraflarını paylaştı. İki kardeş  birbirlerine olan benzerlikleriyle adlarından söz ettirdiler.  Zaman geçtikçe kardeşlerin birbirine daha çok benzediği de dikkatlerden kaçmıyor.