Herkes psikolojik sorunları nedeniyle sokakta yaşadığını düşünüyordu... Arda Kural gerçeği anlattı

"HER ŞEY ANNEMİN ŞİKAYETİNDEN SONRA OLDU"

Haberler.com'a konuşan oyuncu, sokakta yaşadığı günlerle ilgili şunları söyledi:
"Bir gün anneme gittim ve o psikolojideyken bana olan davranışlarını yanlış anladım. Sonra o zamanki bir hisle anneme 'seni öldüreceğim' dedim. O da bana bir ders vermek için polisi çağırdı. Polisler eve gelip beni oradan uzaklaştırdı. Son 3 gün falan dışarıda kaldım.”
İsteyerek sokakta kalmadığını belirten Kural, sözlerine şöyle devam etti: "Benimki gerçekten öfke bozukluğuydu, psikolojim çok bozuktu. Annem beni düzeltmek için uğraştığı için bana o şekilde davranmış. Bunu çok sonra anladım. Hatta sokakta kaldığım zaman soğuktan donarak ölecektim. Sonra annem beni eve aldı. Kimse isteyerek sokakta kalmaz zaten."

"ANNEM, BAŞKA BİR ERKEĞİ BABAMDAN ÜSTÜN GÖRDÜ"

Çarpıcı açıklamalar yapan Kural, anne ve babasının ayrılığından bahsederken "Annemle babam ayrıldığında babam bizi terk etmek zorunda kaldı. Babam ilim dergahına giderek kendini Allah'a adadı. Çünkü annemle ayrıldığı için çok acı çekiyordu. Araya bir erkek girmişti. Annem başka bir erkeği babamdan daha üstün görmüştü.

Aralarına giren, hayatına giren biri değil ama sadece babam kendini ezik hissetti. Ama babamın o duygularını hatırlıyorum. Üzücü şeyler yaşıyorlardı. Ben babamın yanında liseyi okumaya başladım. İlim dergahlarına babam beni de götürmeye başladı. Sohbetlere katılıyordum” dedi.

Kaynak: Diğer