Herkes bunu konuşuyor: Serenay Sarıkaya ve Lewis Hamilton...

Sarıkaya’nın ismini dünya çapında daha fazla duyurmasını sağlayacak bu reklam filminde, Formula 1’in en başarılı pilotlarından  birisi olarak görülen Lewis Hamilton ile oynayacağı konuşulmakta. Henüz hangi markanın reklamı olduğu bilinmese de iddialar doğru ise Serenay Sarıkaya için bu büyük bir fırsat olacak!

Ünlü oyuncunun reklamda rol alması ile birlikte kariyerinde bir basamak daha atlama ihtimali yüksek! İkilinin hangi markanın reklamında oynayacakları, nerede çekileceği konusunda bir netlik yok ama bu söylenti bile kulisleri hareketlendirmeye yetti!

Serenay Sarıkaya’nın birlikte kamera karşısına geçeceği söylenen Lewis Hamilton, kariyerine 2007’den 2012’ye kadar yarıştığı McLaren F1 takımında başlamıştı. Kazandığı yedi dünya şampiyonluğu ile Michael Schumacher ile beraber en çok şampiyon olan iki Formula 1 pilotundan biri. Formula 1 tarihinin en çok yarış kazanan, en çok pol pozisyonu alan ve en çok podyuma çıkan pilotu olan 37 yaşındaki Hamilton, birçok rekoru da elinde bulunduruyor. (Televizyon Gazetesi)

Kaynak: Diğer