Hem aldatıldı hem şiddet gördü! Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'dan acı itiraf

Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Damla Ersubaşı eşi tarafından şiddet gördüğünü ve aldatıldığı söyledi. Sihirli Annem'in Tuğçe'si olarak tanınan Damla Ersubaşı, eski eşinin ihaneti ve şiddeti karşısında yaşadıklarını anlattı.

Son Güncelleme:

Sihirli Annem dizisindeki Tuğçe rolüyle tanınan Damla Ersubaşı, YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk oldu. Geçtiğimiz aylarda yapmış olduğu video paylaşımla gündem olan Damla Ersubaşı, özel hayatı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı, erken yaşta evlendiği için pişman olduğunu söyledi.

Eşi tarafından aldatıldığını ve şiddet gördüğünü iddia eden Ersubaşı, sözlerine şöyle devam etti:

"Eski eşim öfkesini yenemiyordu, sorunlarımızı aşamıyorduk. Konuşup düzeltemediğimiz şeyler oldu. Beni aldattı ve yakaladım. İhaneti kendisi de kabul etmişti. 9 aylık hamileyken aldatıldığımı öğrendiğimde yıkılmıştım. Doğuma girerken, hep ne yapacağımı düşündüm. Eski eşimden ilk kızım doğduktan sonra şiddet de gördüm. Şiddet, aldatılmaktan çok daha kötü bir his. Bana şiddet uyguladığında ben ne yaptım diye düşündüm. Çok zordu... Çocuklarımın babası olduğu için, eski eşimin yaptıklarını affetmiştim. Benim yanlışlarım ve hatalarım oldu ama hiçbir zaman çocuklarıma ve eşime zarar verecek bir şey yapmadım."

"Eski eşimle boşandıktan sonra bir ara barıştık. Artık sevmiyorum. İkinci kez evlenmeyi düşünmüştük. Tekrar barışma durumumuz yok. Bizde aşk ve sevgi bitti artık sadece anne ile babayız. Çocuklarımın velayeti bendeydi ama ben şehir değiştirince eski eşim velayet davası açtı. Kendimi iyi hissetmediğim bir dönem olduğu için, velayeti vermeyi kabul etmiştim. Çocuklarım bir gün yaşananlar için hesap sorarsa ne cevap vereceğimi bilmiyorum."

Sonraki Haber