Hazal Subaşı ve Özge Yağız'ın ardından sıra Sıla Türkoğlu'da!

Ekranların parlayan yıldızı Sıla Türkoğlu, meslektaşları Hazal Subaşı ve Özge Yağız'ın izinden gidiyor. Peki, Sıla Türkoğlu, iki oyuncu gibi başarılı olabilecek mi? İşte detaylar...

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Günlük dizilerde popüler olan ve sonrasında ana akım televizyon kanallarındaki dizilere geçiş yaparak isimlerini parlatan isimler arasında Hazan Subaşı ve Özge Yağız öne çıkıyor… ‘Adını Sen Koy’ dizisiyle büyük beğeni toplayan Hazal Subaşı, ardından birbirinden çok farklı dizilerde çok etkili performanslar ortaya koydu ve Çukur dizisi ile birlikte de popülerliğin zirvesine çıktı. Hazal Subaşı son dönemde Kasaba Doktoru dizisiyle oyunculuk macerasına devam ediyor.

 'Adını Sen Koy' dizisinde Zeliha karakteri ile setlere adım atan Özge Yağız da, bir başka günlük dizi olan Yemin’deki Reyhan performansı ile popüler olmuştu.

İki sezon yer aldığı diziden ayrıldıktan sonra ana akım televizyon kanallarındaki iddialı projelerde izlediğimiz Özge Yağız, kariyerinde büyük bir sıçrama yaptı. Son dönemde Baba isimli Show TV dizisiyle gündemde olan oyuncu, kariyerinde en popüler olduğu dönemi yaşıyor.

Şimdi Emanet dizisinden sürpriz bir kararla ayrılan Sıla Türkoğlu'nun kariyerinde bambaşka bir dönem başlıyor.

DETAYLAR HABERİN DEVAMINDA...

Kaynak: Diğer