Hande Yener'in konserinde müjdeli haberi duyurdu! Ünlü şarkıcı geri dönüyor

İstanbul'da Sarıyer'deki açık hava sahnesinde sevenleriyle buluşan ünlü şarkıcı Hande Yener'in konserinde Sezen Aksu sürprizi yaşandı. Yener'in telefonla aradığı "minik serçe" takma adlı Aksu, "Kendimi iyi hissettiğim zaman sahnelere döneceğim dedi.

Son Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Hande Yener İstanbul Sarıyer'e bağlı Ayazağa'da bulunan BtcTurk Vadi Açıkhava'da düzenlenen "Hande Bizi Sezen'e Götür" konserinde sahne aldı. Sevenlerine en sevilen şarkılarını seslendiren Yener, bir ara sahnede minik serçe takma adlı Sezen Aksu'yu da aradı. Sezen Aksu'nun sesini mikrofon aracılığıyla telefondan duyan hayranları da o anlarda büyük heyecan yaşadı.

Müge Dağıstanlı'nın haberine göre 2016'dan bu yana sahneye çıkmayan Sezen Aksu'ya Hande Yener, "Seni çok seviyoruz geri döner misin artık sahnelere" diye sorunca Aksu, "Kendimi iyi hissettiğim zaman döneceğim. Beni anlayışla karşılayın" dedi.

Konseri fırsat bilen Edis'ten traktörle seyahat Ahu Tuğba son yolculuğuna uğurlandı “Bu şekilde bir anma töreni olmamalıydı” Ahu Tuğba'nın cenazesi İstanbul'a getirildi Traktörüyle tarlaya Funda Arar'ın ismini yazarak gündem olmuştu, ikili bir araya geldi Metin Arolat’ın ölümünde serum şüphesi Zeki Müren vefatının 28'inci yılında mezarı başında anıldı