Hande Yener'den sahnede kadın cinayetleri tepkisi: "Caydıracak cezalar verin saygı duyalım"

Ünlü şarkıcı Hande Yener son günlerde yaşanan kadın cinayetleri ve artan şiddet olaylarına tepki gösterdi. Harbiye'de sahne alan Yener, "Caydıracak cezalar verin saygı duyalım" dedi.

Son Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Hande Yener, kadın cinayetleri ve son dönemde artan türlü şiddet olaylarına sahneden tepki gösterdi. Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda konser veren Yener, vahşi bir şekilde öldürülen İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil ile haince katledilen polis Şeyda Yılmaz cinayetleri üzerinden verilen cezalara ilişkin tepkisini dile getirdi.

Masum insanları yakmayacak ancak suçluları caydıracak cezalar verilmesi gerektiğini dile getiren Hande Yener, "Caydıracak cezalar verin saygı duyalım, şapka çıkaralım. Caydıracak cezalar istiyoruz. Yok hadımmış, idammış, saçma sapan... Başka suçsuz olan insanları da yanlışlıkla yakabileceğimiz cezalara gerek olduğunu düşünmüyorum. Demokrasi deniyorsa, demokrasinin kurallarında can almak yok. Faşistlik de yok. Ama ne var? Adalet var. Gerçek adalet. Ömür boyu hapis cezası." ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN'LA NE GÖRÜŞTÜĞÜNÜ ANLATTI

Yener, yıllar önce Demet Akalın ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret ettiğinde ne konuştuğunu da anlattı. Kendisine gelen "Yalaka" eleştirilerine de "Kiminle konuşacağım?" diyerek sitem eden Hande Yener, "Yıllar önce sayın Cumhurbaşkanımızı ziyarete gittim. Gittim diye bana 'Yalaka' da dendi. Densin, hiç önemli değil: 'Lütfen' dedim, 'Köpeklere çok büyük şiddet oluyor'... Sevgili Demet Akalın'la gitmiştik. Kadına şiddet, 'Her gün bir kadın ölüyor, çok rahatsız oluyoruz, içimiz yanıyor' dedik. 'Çok ağır cezalar gelecek söz veriyoruz' dediler. Biz o yüzden gitmiştik. Bunu da bugün burada açıklayayım da... Kiminle konuşacağım? Devlet büyüğümle konuşacağım. Kiminle konuşacağım? Anlamıyorum. Bazen gerçekten çözüm yerine yok etmeyi seçen insanlar durumuna düşürüyoruz kendimizi. Çözümcü olmalıyız, hepimiz çözümü kovalamalıyız arkadaşlar dostlar" diye konuştu.

Rapçi Eminem dede oluyor, kızı haberi böyle duyurdu Hande Yener'den Sezen Aksu açıklaması: "Çıldırdım" Konseri fırsat bilen Edis'ten traktörle seyahat Hande Yener'in konserinde müjdeli haberi duyurdu! Ünlü şarkıcı geri dönüyor Ahu Tuğba son yolculuğuna uğurlandı “Bu şekilde bir anma töreni olmamalıydı” Ahu Tuğba'nın cenazesi İstanbul'a getirildi