Haklarında 4 ayrı suçtan soruşturma başlatıldı... Fenomen Özlem Öz sessizliğini bozdu

Fenomen Özlem Öz ve Tayyar Öz çifti hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 4 ayrı suçtan soruşturma başlatıldı. Takipçilerinden gelen soruların ardından paylaşım yapan Özlem Öz, "Hakkımızda yapılan haberlerin gerçekliği ve kim tarafından yapıldığıyla ilgili bilgim yok" dedi.

Son Güncelleme:

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne Tayyar Taylan Öz ve Özlem Altınok Öz çifti hakkında yapılan ihbarlar üzerine çalışma yürütüldü.

Savcılık, Öz çifti hakkında "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "resmi belgede sahtecilik", "malvarlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek" ve "Vergi Usul Kanunu'na muhalefet" suçlarından soruşturma başlattı.

Soruşturmanın ardından takipçilerinden gelen sorulara isyan eden Özlem Öz, konuyla ilgili bilgisinin olmadığını evinde çocuklarıyla zaman geçirdiğini söyledi.

ÖZLEM ÖZ: KENDİMLE İLGİLİ HABERLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPMAM

Haberlerin ardından takipçilerden çok sayıda mesaj alan Özlem Öz, Instagram hesabından bir video yayınlayarak açıklamalarda bulundu. Haklarında haberlerin kim tarafından yapıldığını bilmediğini söyleyen Öz, "Yaklaşık 1 aydır bana haberleri atıyorsunuz. Hakkımızda çeşitli haberler yapıldı. Bunların gerçekliği hakkında, kimin ve kim tarafından yapıldığıyla ilgili bilgim yok. Tayyar Bey de zaten bugün evde değil 'İşim var' diyerek dışarı çıktı. O yüzden bana 'Bize açıklama yapın, ne oldu?' gibi sorular sormayın. Daha önce de notere gitmemiz, köye gitmemiz ana sayfalarda haber yapıldı. Asılsız haberler...

Ben aslı olan bir şey olduğu zaman da avukatım tarafından size açıklama yapıyorum. Kendi kendime bir haberle ilgili açıklama yapamam. Ben evimdeyim, çocuklarımla birlikteyim" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Engin ve Dilan Polat çiftinin tutuklanmasının gösterişli hayatlarından dolayı Tayyar ve Özlem Öz çifti de gündeme gelmişti. Çiftin Sağlık Bakanlığı onayı olmadan ürün sattığı, FETÖ ile bağlantısı olduğu ve soy isimlerini değiştirdiği ileri sürülmüştü.

2 hafta önce açıklama yapan çift, "Hukuk bölümümüz gerekli doneleri şu an topluyor. Şu ana kadar soy isim değişikliği hariç bütün haberler iftira ve karalama üzerine. Tabii ki bunların da bir hesabı var. Lütfen duyduğunuz hiçbir şeye inanmayın. İnşallah adalet sağlanacak. Bizi birileriyle aynı kefeye koymayın" demişti.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber