Hakan Ural'ın kızı Melisa Ural kız kardeşi Gisella'yı paylaştı: "Nasıl da büyümüş"

Melisa Ural'ın babası Hakan Ural ve kız kardeşi Gisela ile yaptığı paylaşıma, Gisela'nın son hali damgasını vurdu. İşte detaylar...

Son Güncelleme:

Çocuklarına düşkünlüğü ile bilinen Hakan Ural'ın çocukları da aynı şekilde birbirlerinden hiç ayrılmıyor. Özellikle Hakan Ural'ın büyük kızı Melisa Ural, küçük kardeşi Gisella'ya çok düşkün.

Sibel Can ile evliliğinden Engincan ve Melisa adında iki çocuğu olan Hakan Ural ikinci evliliğini Ezgi Can Ural ile yapmış ve Gisella adında bir kızı daha olmuştu.

Hakan Ural'ın kızı Melisa Ural küçük kardeşi Gisella Ural'a olan düşkünlüğü ile biliniyor.

Sosyal medya hesabından sık sık kız kardeşi Gisella'yı paylaşan Melisa Ural, bu kez kardeşini at binerken yayınladı.

Melisa Ural'ın kız kardeşi Gisella Ural'ı görenler 'tıpkı babası' demeden edemedi...

"HAKAN URAL İLE CUMARTESİ SAYFASI" HABER GLOBAL'DE!

Pazartesi’den Cuma’ya gündeme damga vuran, sosyal medyada en çok konuşulan, siyaset, spor ve birçok alanda sansasyonel konular ve konuklar “Hakan Ural ile Cumartesi Sayfası”nda ekrana taşınıyor. 

HAKAN URAL KİMDİR?

Hakan Ural, 10 Mayıs 1967 tarihinde İstanbul'da doğdu. 16 yaşında mankenlik yapmaya başladı. Ardından Yeşilçam'dan üst üste teklifler almaya başladı. 

İlk olarak 1986 yılında Banu Alkan ile birlikte oynadığı Mavi Yolculuk filmi ile tanınan Hakan Ural, 1987 yılında Serpil Çakmaklı, Harika Avcı, Oya Aydoğan gibi birçok isimle başrol oynadı.

2008 yılında başrollerinde Kadir İnanır'ın oynadığı "İpsiz Recep" adlı dizide Hakan Ural; Burcu Kara, Nihat Nikerel, Mesut Akusta ile beraber rol aldı.

2009 yılında "Kolpaçino: Bir Şehir Efsanesi" adlı sinema filminde Aydemir Akbaş, Şafak Sezer, Ali Sürmeli ile birlikte oynadı.

2012 yılında "Araf Zamanı" adlı dizide, Saruhan Hünel, Selin Ortaçlı, Sermin Hürmeriç, Kürşat Başar, Burak Sergen ile beraber rol aldı.

Hakan Ural, 2014 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını anlatan Kod Adı K.O.Z filminde oynadı. 

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber