Hakan Taşıyan'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme! Orhan Gencebay'ın eşi Sağlık Bakanlığı ile görüştü

Şarkıcı Hakan Taşıyan organ yetmezliği nedeniyle zor günler geçiriyor. Taşıyan'ın son hali sevenlerini üzerken sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Son Güncelleme:

Geçtiğimiz gün arabesk müziğin ünlü ismi Hakan Taşıyan'ın organ nakli beklediği ortaya çıktı. Taşıyan'ın sağlık durumuyla ilgili arkadaşından açıklama geldi. 

Taşıyan'ın yanından ayrılmayan arkadaşı Uçankuş TV'ye şu açıklamayı yaptı:

"Haberlerden sonra bize ulaşmak için insanlar çaba sarf etti. Sağlık Bakanlığı'ndan bir telefon geldi. Beklemedeyiz devamı nasıl olacak bekliyoruz. İletişim kurdular." 

ORHAN GENCEBAY'IN EŞİ SEVİM EMRE DEVREYE GİRDİ

Uçankuş TV'de program yapan Erol Köse ise olayın hızlanması için Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre'nin devreye girdiğini ve Sağlık Bakanlığı yetkilileriyle iletişime geçtiğini söyledi. Sevim Emre yayına bağlanıp Sağlık Bakanı'nın baş yardımcısını aradığını ve yardım istediğini söyledi. Emre yetkililerin Hakan Taşıyan'ı hastaneye alacaklarını söyledi.

"NAKİL BEKLİYORUM"

Dün organ yetmezliği teşhisiyle hastaneye kaldırılan Hakan Taşıyan, son yaptığı açıklamada tekrar evine geldiğini ve organ nakli için beklediğini duyurdu. Şarkıcının Twitter hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Şu an hastanede olduğuma dair haberler açıklanıyor Dostlarım şu anda evimde istirahatteyim. Nakil için evimde bekliyorum. Benim açıklamalarım ve Mavi Müzik Prodüksiyonun yaptığı açıklamalar dışında hiçbir bilgiye itibar etmeyin. Dualarınızdan beni eksik etmeyin. Saygılarımla.”

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber