Gülseren Budayıcıoğlu paylaştı! O karakterin gerçek kimliği belli oldu

Kırmızı Oda dizisinde karşımıza çıkan Tuna karakterinin gerçekte kim olduğu Gülseren Budayıcıoğlu'nun sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıktı. İşte detaylar...

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Çok okunan ve diziye dönüşüp reyting rekorları kıran kitapların yazarı psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu için Kırmızı Oda'nın yeri bir başka olsa gerek. 

Kırmızı Oda'nın Budayıcıoğlu'nun hayatından izler taşımasını bunun en önemli nedeni olabilir. 

Cinsiyet değiştiren oyuncu bambaşka biri oldu! Son halini görenler şok oldu

Bu yönüyle dizi hayranlarının dikkatini çeken ve merak konusu olan Kırmızı Oda geçtiğimiz haftalarda final yapsa da diziye dair yanıtlanmamış sorular vardı. Özellikle dizideki Tuna karakterinin gerçek hayatta kim olduğu merak konusuydu. 

Ünlü psikiyatr ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu, Tuna karakterinin gerçekte kim olduğunu ilk kez paylaştı. 

Detaylar haberin devamında...

KIRMIZI ODA NEDEN FİNAL YAPTI?

Gülseren Budayıcıoğlu’nun danışmanlığını yaptığı tv8 dizisi Kırmızı Oda kötü reytingler nedeniyle ekranlara veda etti. İlk sezonuyla reyting rekorları kıran Kırmızı Oda için 2. sezon hayal kırıklığı oldu. 

“ŞİFA NİYETİNE ÇIKTIĞIMIZ YOLCULUK NOKTALANDI”

Kırmızı Oda'nın final haberini dizinin Doktor Hanım'ı Binnur Kaya sosyal medya hesabından duyurdu. Kırmızı Oda'ya veda paylaşımı yapan Kaya, "Şifa niyetine çıktığımız yolculuğu 61. Bölümün sonunda bu cuma noktalıyoruz. Bu süre içinde sizlerle birlikte olmak; acılarımızı, anılarımızı paylaşmak harikaydı. Bu yolculuğu bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Yeni yolculuklarda buluşmak dileğiyle..." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV