Gönül Yazar'ın genç sevgilisi Rüzgar Mağden ile ilgili şoke eden iddialar

Şarkıcı Gönül Yazar'ın kendinden 32 yaş küçük sevgilisi Rüzgar Mağden ile ilgili şoke eden iddialar öne sürüldü.

Son Güncelleme:

Türk Sanat Müziği şarkıcısı Gönül Yazar, geçtiğimiz Eylül ayında 51 yaşındaki yönetmen Rüzgar Mağden ile yeni bir ilişkiye başladığını duyurdu. Magazin gündeminde olay yaratan 'aşk' haberinin ardından şarkıcı ve Rüzgar Mağden cephesinde sular bir türlü durulmadı. 

Son olarak 2. Sayfa magazin programına telefonla bağlanan bir kadın Rüzgar Mağden ile ilgili çok konuşulacak iddialar öne sürdü. Programda, Mağden'in göründüğü gibi biri olmadığı, internet üzerinden birisiyle sanal arkadaşlık kurup cinsel içerikli mesajlar yolladığı iddia edildi. 2. Sayfa'ya telefonla bağlanan kadın, "Arkadaşımın sevgilisiyle arasını açtı, onu defalarca İstanbul'a davet etti. Arkadaşım ona güvenip gitmedi, kendisi hasta ruhlu birisidir. Rüzgar Mağden'in gerçek yüzünü ona en yakın insanlar bile çözemedi. Ben Gönül Yazar'a söyledim yaptıklarını o da bana 'erkektir yapar' yanıtını verdi" dedi.

"İFTİRA ATIYORLAR"

İddiaların ardından 2. Sayfa programına bağlanan Rüzgar Mağden, konuyla ilgili açıklama yaptı. Mağden, "Çok önceden internette bir fotoğraf gördüm ve o kişiden hoşlandım. Bu insanla sadece internet üzerinden konuştum. Videolu mesajlar göndermiş olabilirim ama hiç buluşmadım. Sonradan öğrendim ki o fotoğrafından hoşlandığım kadın yabancı bir modelmiş, konuştuğum kişi beni kandırmış. Gerçeği öğrenince de konuşmamızı bitirdim. Olay bundan ibaret. İyi giden bir ilişkim olduğu için bana iftira atıyorlar" diyerek kendini savundu. 

Sonraki Haber