Gonca Vuslateri: Başarılı olduysam mezarımın adresinin bilinmiyor olması lazım

Gonca Vuslateri, katıldığı bir televizyon programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Vuslateri, "Başarılı olduysam mezarımın adresinin bilinmiyor olması lazım. Mezarım sık sık ziyaret ediliyorsa demek ki benim tuhaf ilişkilerim olmuştur" diye konuştu.

Son Güncelleme:

Gonca Vuslateri, Ahmet Mümtaz Taylan'ın NTV ekranlarında yayınlanan Empati programında konuk oldu.

Taylan, Vuslateri’ye “Kariyer nedir sence?” diye sordu. Vuslateri'nin yanıtı şöyle oldu:

“İçinde kendinizi daha iyi ifade ettiğinize inandığınız bir oluşumun teknik anlamı… Bir yolda olma hali."

Taylan, Vuslateri’ye "İstanbul’daki hayatını bırakıp yeni bir hayat kurabilir misin? O kadar cesur olabilir misin?" diye sordu. Vuslateri’nin bu soruya cevabı şu şekilde oldu:

“Huzur kaçırmak istemediğim için şehri terk etmiyorum. Kaçmak müthiş bir şey fakat İstanbul’a geri dönmek çok güzel. Sanırım yapamam.”

Taylan'ın, “Sanatçılar ölümsüzdür. İşlerinden dolayı sen de ölümsüz olduğunu düşünüyor musun?” sorusuna Vuslateri şöyle karşılık verdi:

“Hayır. Yani gerçek bir oyuncu olduysam, biraz başarı elde ettiysem yaptığım üç beş iş ile başarılı olduysam benim mezarımın adresinin bilinmiyor olması lazım. Türkiye’de bu iş böyle. Eğer mezarım sık sık ziyaret ediliyorsa demek ki benim tuhaf ilişkilerim olmuştur, bir şekilde yaşatılmaya çalışıyorumdur. Tabii ki bu benim bakış açım. Daha kıymetli şeyler bırakabilirdim, ben acımasızım kendime karşı.”

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber