Gizem Özdilli'den merak uyandıran paylaşım: 'UFO mu?'

Ünlü model ve sunucu Gizem Özdilli, evinin penceresinden çektiği görüntüde parlayan cisme dikkat çekip takipçilerine 'Bu nedir?' sorusunu yöneltti.

Son Güncelleme:

ABD Savunma Bakanlığı Pentagon'un UFO açıklamasının yankıları sürerken, Gizem Özdilli'nin Instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşım sosyal medyada gündem oldu. 

Özdilli, evinin penceresinden çektiği görüntüde parlayan cisme dikkat çekti. Ünlü manken, takipçilerine "Bu nedir?" sorusunu yöneltti. 

Instagram'da 259 bin takipçisi bulunan Özdilli'nin paylaşımına bazı kullanıcılar 'UFO mu?' yorumunda bulunurken, bazı takipçileri ise görüntünün güneş yansımasından kaynaklanabileceğini belirtti.

Başka bir sosyal medya kullanıcısı ise, "Demet Akalın'ın yüzüğü doğa yürüyüşüne çıktı herhalde" şeklinde esprili bir yorumda bulundu.

UFO GÖRÜNTÜLERİ RESMEN YAYINLAMIŞTI

ABD Savunma Bakanlığı Pentagon, geçtiğimiz sene 2004 ve 2015 yılları arasında donanma pilotları tarafından kaydedilen ve tanımlanmayan hava cisimlerini (UFO) gösteren üç videoyu resmen yayınlamıştı.

Görüntüler 2017 ve 2018 yıllarında özel bir şirket tarafından da yayınlanmıştı. Pentagon sözcüsü görüntülerin gerçek olup, olmadığına ilişkin herhangi bir yanlış anlaşılmaya sebep olmamak için dosyalar üzerindeki gizliliğin kaldırıldığını söylemişti.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber