Gigi Hadid doğum kilolarından kurtuldu, fit görünümüyle dikkat çekti

Dört ay önce kızı Khai'yi dünyaya getiren ünlü model Gigi Hadid, sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarıyla doğum kilolarından kurtulduğunu gözler önüne serdi.

Son Güncelleme:

Geçtiğimiz eylül ayında şarkıcı sevgilisi Zayn Malik'ten ilk bebeğini dünyaya getiren ünlü model Gigi Hadid, dört ay gibi kısa bir zamanda doğum kilolarından kurtuldu. 25 yaşındaki Hadid, fit görünümüyle podyumlara artık geri dönebileceğinin sinyalini verdi.

Sosyal medya hesabından bir saç ürünün tanıtımını yapan Hadid, karnını açıkta bırakan bir kıyafet tercih etti. Hadid'in kıyafet tercihi modelin eski formuna geri döndüğünü ortaya koydu. 

Hadid, 4 aylık kızının hem yüzünü hem de ismini sır gibi saklıyordu ancak ünlü model birkaç gün önce Instagram hesabının profiline "Khai'nin annesi" ifadesini düşerek kızının ismini hayranlarıyla paylaştı. 

O GÜNÜ ANDI

Geçtiğimiz günlerde ünlü model  Gigi Hadid, sosyal medya sayfasında hamileliğinin birinci yılını andı. Hadid, geçen yıl ocak ayında çıktığı bir defilede çekilen bir fotoğrafını Instagram sayfasında paylaştı. 

Hadid, o sırada henüz açıklamasa da kızına hamileliğinin ilk dönemlerindeydi. Ünlü model, 2020'nin ocak ayında Paris Moda Haftası'nda çıktığı defilede çekilen bir fotoğrafını ve bir de videosunu paylaştı. Hadid "Bir yıl önce bugün. Bebeğim oradaydı" diye yazdı.

Gigi Hadid'in bu paylaşımına takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum geldi. Takipçileri Gigi Hadid'e övgüler yağdırdı.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI ORTAYA ÇIKARDI

Karantina sırasında annesi Yolanda Hadid'in çiftliğinde kalan Hadid ve Malik'in sırrı bir sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıktı. Hadid'in doğum günü kutlamaları sırasında Zayn Malik ve kardeşi Bella ile birlikte çekilen fotoğrafının paylaşılmasından sonra sosyal medyada genç çiftin bir bebeği olacağı iddiaları dolanmaya başladı.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber