Game Of Thrones dizisinin ünlü oyuncusundan Türkiye övgüsü: Hayran kaldım

Yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran ‘Game Of Thrones’ dizisi ve 60’ın üzerinde Hollywood filminde oynayan tek Türk aktör olan Kıbrıs asıllı ünlü İngiliz oyuncusu Tamer Hassan, sosyal medya hesabında yayımladı. Kuşadası'na hayran kaldığını söyledi.

Son Güncelleme:

Yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran ‘Game Of Thrones’ dizisi ve 60’ın üzerinde Hollywood filminde oynayan tek Türk aktör olan Kıbrıs asıllı ünlü İngiliz oyuncusu Tamer Hassan, sosyal medya hesabında yayımladığı bir video ile Kuşadası’ndan övgü dolu sözlerle bahsetti.

Hassan videosunda, “Dünyanın her yerine tatil için gittim. 3 yıl önce de Kuşadası’na gelmiştim. Bu gelişimde çok değişmiş gördüm, hayran kaldım” dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Dans görüntüleri yayınlandı: Çağatay Ulusoy ve Selin Şekerci... Justin Bieber'ın eşi ünlü model Hailey Bieber hamile Mehmet Ali Erbil'den "yok artık" dedirten hareket! Lokantaya gitti... Sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilmişti! Mezarı açılıp otopsi yapılacak Sertap Erener'in yaptırdığı estetikler şaşırttı "Rahmi Koç Küba gecesine eşlik etti" iddiası gündeme bomba gibi düştü! Miami sanılan yer...