Ferman Toprak: Çapraz ateşe tutulduk! 180 mermi...

‘Hayatı Tespih Yapmışım’ şarkısıyla şöhreti yakalayan Ferman Toprak, özel hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Toprak’ın çocukluk dönemine dair yaşadığı travmatik bir olay kan dondurdu.

Son Güncelleme:

Türkücü Ferman Toprak, modacı Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalına konuk oldu. Son dönemde erkek sanatçıların 'estetik' haberleriyle gündeme gelmesi hakkında şarkıcı, "Manikür, pedikür yaparım ama erkekte estetiğe karşıyım. Bir erkeğin yüzündeki çizgilerin, yaşlandıkça yaşadığı yılların izi olarak görünmesini daha doğal buluyorum. Onlar andropoza girdiği için genç kalma isteği oluyor" şeklinde konuştu.

"ŞÖHRET OLMAM İÇİN BABAM ÜÇ EV SATTI"

"Şöhrete giden yolda ailenizin tepkisi ne oldu?" sorusu üzerine 49 yaşındaki şarkıcı, "Ailem varlıklı bir aileydi ama hiçbir zaman bu işlere girmemi istemediler. Vazgeçmedim, onlar da bendeki bu istek ve azmi görünce destek oldular. Babam üç tane ev sattı ve Unkapanı'na geldim. En büyük pişmanlıklarımı, en büyük darbelerimi Unkapanı'nda yedim. Ben oraya Unkapanı değil, 'Kurtkapanı' diyorum" itirafında bulundu.

"Çocukken yaşadığımız şeyler hiç kolay değildi. Annem, ben ve kardeşim Şanlıurfa otogarındayken çapraz ateşe tutulup, öldürülmeye çalışıldık. Hatırladığım kadarıyla annem üstümüze kapaklanıp bizi arka koltuğun arasına aldı. O saldırıda şoför rahmetli oldu, balistik raporuna göre araca 180'e yakın mermi isabet etmiş ama hiçbiri bize gelmedi. Ben 12 yaşına kadar kekeme olarak yaşadım. Ben bir diyene kadar arkadaşlarım yüze kadar sayıyordu. Zamanla şarkı söyleye söyleye kekemeliği yendim."

Sonraki Haber