Fazıl Say'dan 'Safiye Soyman' paylaşımı: Salvador Dali gibi...

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, Safiye Soyman ile Faik Öztürk'ün geçmiş yıllara ait bir fotoğrafını paylaşarak, "Hayatımda elbise çok gördüm arkadaş. Ama böylesini ben de görmedim. Salvador Dali gibi" yorumunda bulundu.

Son Güncelleme:

Eşi Ece Dağıstan'ın evlendikten sonra ayrı evlerde yaşamaya devam ettiklerini açıklamasından sonra günlerce konuşulan Fazıl Say, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti. 

Twitter hesabını aktif kullanan Fazıl Say, magazin dünyasının renkli isimlerinden Safiye Soyman ile Faik Öztürk'ün geçmiş yıllara ait bir fotoğrafını paylaştı.

Say, kısa sürede gündem olan gönderisinde "Hayatımda elbise çok gördüm arkadaş. Ama böylesini ben de görmedim. Salvador Dali gibi" ifadelerini kullandı.

Fazıl Say'ın dikkat çeken paylaşımına çok sayıda yorum geldi.

'AYRI EV' AÇIKLAMASI GÜNDEM OLDU

Ünlü piyanist Fazıl Say ile evlendikten sonra evlerini birleştirmediklerini açıklayan Ece Dağıstan, "Biz sevgililiğe devam ediyoruz. Evlerimizi bile birleştirmedik. Ben Fazıl'a veya o bana, hala sırt çantamızla gelip gidiyoruz" demişti.

Fazıl Say ise "Asla sıkılmayız. Ayrı evlerde yeni aşıklar gibi yaşıyoruz. Herkesin kendi işi, çalışması, hayatının bireyselliği var" sözleriyle eşinin düşüncesine katılmıştı.

“EVLENMEK HEDEFİM OLMADI

Sosyal medyada gündem olan bu sözlerin ardından Ece Dağıstan 'İşte O Çanta' başlıklı bir açıklama daha yaptı.

Dağıstan konuyla ilgili yaptığı paylaşımında, "Konu hiç anlaşılmamış. Anlamaya mesaisi yok kimsenin ama gevezeliğe var. Ben 17 yaşından beri yurt dışı, yurt içi kendi düzeninde tek başına yaşayan biriyim. Evlenmek de hiçbir zaman ana hedefim olmadı, keza 43 yaşında evlendim. Benim amacım her zaman kendi huzur ve mutluluk formülümü bulmak oldu.

Bizim '2' evimiz var doğru, ama bu ayrı yaşamlar sürmek değil. Kimse birbirinin üstüne çökmedi bizim ilişkimizde sadece, ama biz her günümüzü gecemizi çoğunlukla iki ev arasında geçiriyoruz. Ve doğrudur ki sırt çantamızla gidip geliyoruz..." ifadelerini kullandı.

"2 EV VAR DEMEK GÜNDE 2 KERE SEVİŞİYORUZ DEMEK"

Eşi Ece Dağıstan'ın bu açıklamasına Instagram hesabında yer veren Fazıl Say, ilişkileri hakkında yazılan eleştirilere yanıt olarak "2 ev var demek günde 2 kere sevişiyoruz demek. Bir o evde bir bu evde" dedi.

İLGİLİ HABER

Okan Bayülgen'e beraat!

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber