Fahriye Evcen sahtekarların son kurbanı oldu! Kilo verme sırrını kullandılar

Fahriye Evcen'in doğum kilolarından kurtulma yolu internetteki sahtekarların dolandırıcılık konusu haline geldi.

Son Güncelleme:

2017 yılında hayatını meslektaşı Burak Özçivit ile birleştiren Fahriye Evcen, geçtiğimiz yıl Nisan ayında oğlu Karan'ı kucağına aldı. Hamileliği sırasında herkes gibi kilo alan Fahriye Evcen, doğumun ardından kilolarıyla magazin dünyasında çok konuşuldu.

Doğumun üzerinden birkaç ay geçmişken objektiflere takılan Evcen, hamilelik kilolarını verememiş, sosyal medya ikiye bölünmüştü. Ünlü olması nedeniyle fiziğine dikkat etmesi gerektiğini düşünenler Fahriye Evcen'i eleştirmiş, birçok kişi ise Evcen'e destek çıkmıştı. 


Yaşanan bu olayın ardından ise Fahriye Evcen, hızla kilo vermeye başladı. Instagram'da oldukça zayıflamış haliyle paylaşım yapan Fahriye Evcen'in diyeti merak konusu olmaya başladı.


SAHTEKARLARIN HEDEFİ OLDU 

Çeşitli diyetler yaptığı iddia edilen Fahriye Evcen'in popüler bir oyuncu olması ise sahtekarları harekete geçirdi. Geleneksel yöntemlerle kilo verdiği iddia edilen Evcen'in kuru meyveler, hurma, hoşaf ve bulguru da bol tüketerek zayıfladığı söylendi. 

Doğumun ardından 12 kilo veren Evcen üzerinden reklam yapan zerdeçallı bitkisel ürün satan sahtekarlar, ''Fahriye Evcen, böyle zayıfladı'' gibi paylaşımlar yapmaya başladı.

Oysa Fahriye Evcen, oğlu Karan'ı emzirdiği için bu tarz ürünleri asla tüketmiyor. Evcen, doğumdan beri sadece organik besleniyor.

Sonraki Haber