Ezgi Mola, Jason Statham'a İbrahim Tatlıses şarkısıyla seslendi

Yeni filmi Five Eyes'ın çekimleri için Antalya'da bulunan Jason Statham dün Instagram hesabından Aspendos Antik Tiyatrosu'nda çektirdiği kareleri paylaştı. Dünyaca ünlü İngiliz aktörün sıkı bir hayranı olan Ezgi Mola'dan, o karelere gündem olan bir yorum geldi.

Son Güncelleme:

Yeni filmi 'Five Eyes'ın çekimleri için yaklaşık iki ay Antalya'da kalan Jason Statham, 25 milyondan fazla takipçisi bulunan sosyal medya hesabından iki bin yıllık Aspendos Antik Tiyatrosu'nda çektirdiği karelerini paylaştı. 

Hayranlarına Aspendos Antik Tiyatrosu'nu tanıtan dünyaca ünlü yıldızın paylaşımlarına bir milyondan fazla beğeni geldi.

Jason Statham'ın yıllardır hayranı olduğu bilinen ve sosyal medya paylaşımlarına dikkat çeken yorumlarda bulunan Ezgi Mola, bu karelere kayıtsız kalmadı.

Ezgi Mola, Statham'ın gönderisine, İbrahim Tatlıses'in 'Mutlu Ol Yeter' şarkısının "Bunu sana yazdığımı bilmezsin. Bir yabancı şarkı gibi dinlersin. Benim için önce Allah, sonra sensin... Bir tek dileğim var..." sözleriyle yorum yaptı. Mola'nın bu yorumu kısa sürede gündem oldu.

Masumlar Apartmanı'nın yıldızının esprili yorumu, binlerce beğeni aldı.

İSTANBUL'DA DA KAVUŞAMADILAR

Ünlü aktör Jason Statham, geçtiğimiz haftalarda restorasyonu tamamlanan Atlas Sineması Müzesi’nin açılışı için Beyoğlu’ndaydı.

Aynı saatlerde yine aynı semtte dizi çekiminde olan Ezgi Mola ise yakınına gelen ama göremediği Jason Statham için bir hikaye paylaştı.

Mola, esprili paylaşımının ardından, bir takipçisinden gelen ve takipçilerini güldüren bir başka paylaşımıyla da dikkat çekti. “Niye geldiği belli oldu” notuyla yapılan paylaşımda Jason Statham, Türk bayrağının önünde ve elinde Ezgi Mola fotoğrafı ile görülüyor.

Ezgi Mola, fotomontajla yapılan bu paylaşıma Instagram hesabında yer vererek duruma yine esprili bir gönderme yaptı.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber