Ezel Akay: Squid Game "Eften püften" bir dizi

Haber Global'de Muhabbet Kralı programında Okan Bayülgen'in konuğu olan Ezel Akay, Dünyayı kasıp kavuran Güney Kore yapımı Squid Game hakkında konuştu.

Son Güncelleme:

9 Kere Leyla, Neredesin Firuze, Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü gibi kült yapımların ünlü yönetmeni Ezel Akay, Haber Global'de Muhabbet Kralı programında Okan Bayülgen'in konuğu oldu. Dünyayı kasıp kavuran Güney Kore yapımı Squid Game hakkında kısa bir analiz yapan Akay, "Squid Game, eski gençlik katliamı korku filmleri tarzında bir yapım. Avrupa dizilerine izlemesi çok kolay, çok detaylı olmayan eften püften bir yapısı var" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

"Rahmi Koç Küba gecesine eşlik etti" iddiası gündeme bomba gibi düştü! Miami sanılan yer... Emircan İğrek, Portakal Çiçeği Karnavalı'nda sevenleriyle buluştu İnanoğlu'na veda: "Keşke bir tane daha olabilseydi" Trafikte karşılaştığı Cem Yılmaz'la diyaloğu olay oldu: "Ne iş yapıyorsunuz?" Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya'nın zor anları: Sandığa girmek istemeyen zarf güldürdü! Askere giden Semicenk'in sakalsız hali hayranlarını şoke etti