Ex’ten next olmadı! Jennifer Lopez ve Ben Affleck boşanıyor

Dünyaca ünlü çift Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in yılan hikayesine dönen boşanma süreçlerinde sona gelindiği iddia edildi.

Son Güncelleme:

Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in, haftalardır süren ayrılık söylentilerinin ardından boşanma kararı aldıkları iddia edildi.

Hollywood'un ünlü çifti, ilk nişanlanmalarından 20 yıl sonra, iki yıl önce Batman aktörü Affleck'in Georgia eyaletindeki 7 milyon pound değerindeki malikanesinde görkemli bir törenle evlenmişti.

The Mail'in haberine göre, çiftin 'son bir uzlaşma girişiminin' başarısız olmasının ardından boşanma sürecini hızlandırdıkları belirtiliyor.

"DOĞRU ZAMANI BEKLİYORLAR"

Bir kaynak, "Bir ay önce boşanma evraklarını tamamladılar ancak doğru zamanı bekliyorlar. O zaman, birbirlerine ne kadar çok aşık olduklarını ve bunu başarmak için mücadele ettiklerini ama başaramadıklarını söyleyen ortak bir bildiri yayınlayacaklar" dedi. 

DOĞUM GÜNÜ PARTİSİNE KATILMADI

Çift haftalardır birlikte görülmedi ve Ben, Jennifer'ın 55. yaş günü için düzenlenen Bridgerton temalı partisine bile katılmadı. Evliliklerinin tehlikede olduğu söylentileri arasında, 51 yaşındaki aktör Ben, Los Angeles'ta 2 bin 500 mil uzakta elinde kahvesiyle görüntülendi.

Sonraki Haber