Exatlon Challenge'da yarışacak Mendebur Lemur kimdir? Mendebur Lemur'un gerçek ismi nedir?

Exatlon Challenge yarışmasında yarışacak olan Mendebur Lemur, yarışmanın çekimleri için Dominik'e gitti. Mendebur Lemur'un gerçek ismi ise en çok merak edilen konular arasında. İşte Mendebur Lemur'un hayatı hakkında bilinmesi gerekenler...

Son Güncelleme:

Acun Ilıcalı'nın Exatlon Challenge yarışmacılarının isimlerini paylaşmasıyla birlikte sosyal medyada gündeme gelen ünlü Youtuber Mendebur Lemur'un kim olduğu merak ediliyor. Peki, Mendebur Lemur hakkında ne biliyoruz? İşte Mendebur Lemur'un hayatına dair detaylar... 


MENDEBUR LEMUR KİMDİR?

Asıl ismi Hakan olan Mendebur Lemur Bursa'da yaşamaktadır. Kocaeli Üniversitesi'nde öğrenim gören Mendebur Lemur Youtuber'lığın yanı sıra Twitch'te de yayın açmaktadır. Twitch platformunda kötü olduğuna dair sıkça eleştiri alan Mendebur Lemur, oyun konusunda yeteneksiz olduğunu belirtiyor. 6 Aralık 2015 tarihinde Youtube'a katılan Mendebur Lemur, eğlenceli videoların yanında teknolojik ürünleri de tanıtan içerikler hazırlıyor.


Youtube'ta 1 milyonu aşkın takipçisi olan Mendebur Lemur'un videoları ise 150 milyonu aşkın görüntülenme alıyor. Genellikle freelance işler yaparak geçimini sağladığını söyleyen Mendebur Lemur'un Twitch platformunda ise 14 bini aşkın takipçisi bulunuyor. Mendebur Lemur'un buradaki içerikleri ise 67 bin civarı görüntülenme alıyor. Mendebur Lemur'un Instagram'da 14 bini aşkın takipçisi bulunuyor. 


NEDEN LEMUR?

Mendebur Lemur'un gerçek isminin dışında merak edilen bilgilerden birisi de neden lemur hayvanını mahlas olarak seçmesi. Mendebur Lemur neden kendisine lemur dediğini şöyle açıklıyor, "Geceler benim için huzurlu saatler ve gece yaşayıp gündüz uyumayı seviyorum. Latince anlamı "Gecenin Ruhu" olan bu hayvancıklar da geceleri aktif yaşamakla birlikte çok karmaşık saatlerde de aktif olabiliyorlar bu da benim karakterime fazlasıyla uyuyor" 

Sonraki Haber