Etkisi 29 Temmuz'a kadar sürecek! Dedikleri çıkan astrolog Dinçer Güner, "Dikkat edin" deyip tek tek anlattı

Krizler yaratıcı, eğlenceli fikir ve düşüncelerle çözülmeye başlar. Düşünceler fikirler, samimi, sıcak, spontane, strateji yapmadan oldukça doğal bir şekilde ifade edilir. Aşırı bencilce düşünceler ve sürekli ben haklıyım, sadece benim dediğim doğru şeklinde ifadeler büyük sıkıntı yaratır. Sadece kendi fikirlerinizi duyar sadece kendi fikirlerinizin doğrultusunda yaşamaya kalkarsanız eğer ilişkileriniz zedelenebilir, bu da olası en kötü gölge yönüdür.

Merkür'ün Aslan burcuna geçişi ile birlikte 'Sen benim kim olduğumu biliyor musun' tadında çıkışlara çokça şahit olabiliriz. Fikirler sabitlenir, kendi doğrunuzu bir başkasına dayatmaya çalışabiliriz, buna da dikkat etmemiz gerekiyor. Merkür Aslanda iken; dikkat çekmek, alkış almak, puan toplamak için oldukça iddialı fikirler atabiliriz ortaya.

Eleştiriye biraz kapalı bir dönemden geçeceğiz, bu yüzden sizde başkalarını pek eleştirmeyin. Ukalalık eden ve ben bilirim diyen egosu yüksek kişilerle karşılaşabilirsiniz. Bu konumda Merkür gururu ve gurur kırılmasını ön plana çıkaracağı için sözlerinizde karşınızdakini kıracak şeylerden sakının ve hassasiyete önem verin."

Kaynak: Haber Global TV