Etkisi 29 Temmuz'a kadar sürecek! Dedikleri çıkan astrolog Dinçer Güner, "Dikkat edin" deyip tek tek anlattı

Ünlü astrolog Dinçer Güner, 12 Temmuz günlük burç yorumlarını paylaştı. "Merkür Aslan burcuna geçiş yaptı ve 29 Temmuz'a kadar seyahat edecek" diyen Güner, bu astrolojik olayın hayatımıza olası etkilerini yazdı.

Son Güncelleme:

Ünlü astrolog Dinçer Güner, "Sen benim kim olduğumu biliyor musun?" başlıklı yazısında bakın neler anlattı.

İşte Dinçer Güner Twitter paylaşımı...

"Merkür Aslan burcuna geçiş yaptı ve 29 Temmuz’a kadar seyahat edecek.

Bu da aslında bizim düşünce şeklimizin, konuşmamızın, karar mekanizmamızın, merak edeceğimiz şeylerin, okuyup bilgi sahibi olacağımız konuların biraz daha Aslan sembolizmi ile çalışacağına işaret etmektedir. Peki bu ne demek, şimdi bunu açalım biraz.

 Astrolojide Aslan burcunun sembolize ettiği konular ise; ego, kimlik, gösteriş, lüks, canlılık, yönetken olmak, girişkenlik, inatçılık, merkezde olmak, yönetmek, idare etmek, komuta etmek, eğlenceli her türlü aktivite, eğlence yerleri, kibir, gurur, her türlü sahne işleri, tiyatro, saraylar, organizasyonlar, liderlik, önemli olma ihtiyacı, bir şeyi parlatmak, vitrine çıkarmak, gösteriye sunmak, kalp, sırt, saçlar, parlamak, dikkat çekmektir.

 Merkür’ün Aslan burcuna geçişi ile, zihnimiz daha çözüm odaklı, daha yaratıcı, eğlenceli, hızlı bir şekilde çalışmaya başlayacak. Zihin biraz daha benmerkezci bir şekilde çalışmaya başlar, kişisel çıkarlar, zevkler önceliklendirilir.

Kaynak: Haber Global TV