Acun Ilıcalı, "Çok ama çok üzülerek açıklamam gerekiyor" dedi ve açıkladı! Konseyde duygusal anlar

TV8'de yayınlanan Survivor programında Acun Ilıcalı, ünlüler takımından Ersin'in sakatlığı nedeniyle bundan sonra yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı.

Son Güncelleme:

TV8'de yayınlanan Survivor programında bugün konseyde Acun Ilıcalı, "Doktorumuz Metin Kuş'un yaptığı kontroller sonucunda çok ama çok üzülerek açıklamam gerekiyor ki Ersin bundan sonra Survivor'a devam edemeyecek" dedi. Ilıcalı'nın açıklamasının ardından Ersin'in "Köpeğimi de acayip özledim bu vaziyette gidersem tanır mı çok merak ediyorum. Kimse yanlış anlamasın ilk köpeğimi göreceğim sonra ailemi göreceğim" demesi üzerine Acun Ilıcalı'nın duygulandığı görüldü. Ersin yarışmadayken köpeği vefat etmiş, Yılmaz Erdoğan ise Ilıcalı'ya bu haberi yarışmada Ersin'e vermemesi ricasında bulunmuştu.

Acun Ilıcalı konseyde yaptığı açıklamada, "Ersin bu sene olağanüstü performans sergiledi, hiç beklemiyordum. Defalarca beni şaşırttı. Onun dışında takım için tam bir ağabey. Karşı takıma gösterdiği saygı... Düşündüğüm zaman gerçekten açıkçası bu senenin en güzel sürpriziydi bizim için. Bugün aldığımız bir haber açıkçası bizim için de bir şok oldu. Dikkat ederseniz bu konseyin çekimini iki kere erteledik. Ama şunu anladık ki açıklamak zorundayız. Ersin futbol oyununda bir sakatlık geçirdi. Dün Ersin MR'a gitti. Çıkan MR sonucunu İstanbul'a gönderdik ve İstanbul'dan hiç beklemediğimiz bir teşhis geldi. Doktorumuz Metin Kuş'un yaptığı kontroller sonucunda çok ama çok üzülerek açıklamam gerekiyor ki Ersin bundan sonra Survivor'a devam edemeyecek" dedi.


Devam edemeyeceği için üzgün olduğunu belirten Ersin ise yaptığı açıklamada, "Köpeğimi acayip özledim bu vaziyette gidersem tanır mı çok merak ediyorum. Kimse yanlış anlamasın ilk köpeğimi göreceğim sonra ailemi göreceğim" dedi.

BU HAFTA ELEME OLMAYACAK

Ersin Korkut'un devam edememesinden dolayı Survivor'da bu hafta eleme olmadı. Seyircilerin gönderdiği oylar ise saklı kalarak bir sonraki oylama için kullanılacak.

ILICALI KÖPEĞİNİN ÖLDÜĞÜNÜ SÖYLEYECEK Mİ?

Konsey dağılmadan önce Acun Ilıcalı, "Ersin, yarın bizi arkadaşlar buluşturacak. Çekim dışında bir şey konuşmamız lazım" dedi. Acun Ilıcalı'nın bu söylemi "Acaba köpeğinin öldüğünü mü haber verecek?" sorusunu akıllara getirdi.

Sonraki Haber