Enis Arıkan Ve Selin Şekerci'den Hadise Ve Mehmet Dinçerler Taklidi

Şarkıcı Hadise sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak evleneceğini duyurmuştu. Bunu gören ünlü oyuncular Enis Arıkan ve Selin Şekerci, Hadise ve sevgilisini taklit ettikleri videoyu sosyal medyadan paylaştı.

Son Güncelleme:

Mehmet Dinçerler, Hadise'ye evlenme teklifi etti. Sevgilinin sürpriz teklifi karşısında oldukça şaşıran ve 'evet' yanıtını veren 35 yaşındaki ünlü popçu müjdeli haberi sosyal medya hesabından çektiği video ile duyurdu.

Hadise, yüzüğünü gösterdiği ve sevgilisiyle romantik anlarının yer aldığı videosunu "Bizim bölümümüz başlasın" notuyla paylaştı.

EVLİLİK TEKLİFİ VİDEOSUNU TAKLİT ETTİLER 

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Camdaki Kız dizisinde Muzaffer Koroğlu karakterine hayat veren oyuncu Enis Arıkan, meslektaşı Selin Şekerci ile birlikte Hadise & Mehmet Dinçerler çiftinin romantik evlenme teklifi videosunu canlandırarak 2,8 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştı.

VİDEOYA YORUM VE BEĞENİ YAĞDI

Videoya Hadise'nin 'Evlenmeliyiz' şarkısını ekleyen Arıkan'ın eğlenceli paylaşımı, aralarında Hakan Hatipoğlu, Eda Ece, Özlem Ada Şahin, Hazal Kaya, Alican Yücesoy, Dila Tarkan, Seren Serengil, Didem Uzel gibi isimlerin de bulunduğu binlerce kişi tarafından izlendi. 

Takipçileri ünlü oyuncunun ''Allah herkese nasip etsin'' notunu düştüğü videosunu beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

HADİSE DE PAYLAŞTI

Hadise'den ise Enis Arıkan'a cevap gecikmedi. Ünlü popçu, Enis Arıkan'ın bu paylaşımına kendi Instagram hesabının hikaye bölümünden yer vererek kalp ve gülücük emojisi koydu.

Sonraki Haber