Ekranların en çok konuşulan dizileri belli oldu (1 Ekim-17 Kasım verileri)

Dizi sezonunun başlamasıyla beraber televizyon kanallarının reyting yarışları da hız kazandı. Medya, dizileri yakın mercek altına alırken, 1 Ekim-17 Kasım tarihleri arasında yapılan incelemeye göre gazete, dergi ve internet sitelerinde en çok haber olan dizi belli oldu. İşte detaylar…

Son Güncelleme:

Medya takip kurumu Ajans Press, televizyon dizilerinin medya karnesini çıkardı. Ajans Press’in 1 Ekim- 17 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirdiği gazete, dergi ve internet siteleri özelindeki incelemede öne çıkan diziler belli oldu.

KANAL D’NİN DİZİLERİ İLK ÜÇE GİRDİ

Kanal D’de yayınlanan Camdaki Kız dizisi 3 bin 751 haberle en çok konuşulan dizi oldu.

Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un başrollerinde yer aldığı Kanal D dizisi Sadakatsiz ise listenin ikinci sırasında yer aldı. Sadakatsiz hakkında gazete, dergi ve internet sitelerine 3 bin 200 haber yansıdı.

Ay Yapım imzalı, başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı Yargı dizisi ise 3 bin haber içeriğiyle listenin üçüncü sırasında yer buldu.

Osmanlı İmparatorluğunu konu alan ve Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı Kuruluş Osman (ATV) 2 bin 970 haberle listenin dördüncü sırasında yer alırken, ATV’nin bir diğer dizisi Bir Zamanlar Çukurova 2 bin 831 haberle en çok konuşulan beşinci yapım oldu.

İlk beşi takip eden ve en çok konuşulan ilk on yapım içerisinde yer alan diğer diziler ise, Masumlar Apartmanı (TRT 1) 2 bin 715, Kırmızı Oda (TV8) 2 bin 518, Alparslan Büyük Selçuklu (TRT 1) 2 bin 540, Üç Kuruş (Show TV) 2 bin 308, Yasak Elma (Fox TV) 2 bin 295 oldu.

Kaynak: DHA

Sonraki Haber