Ekranlar kan revan içinde kalacak: Oktay Kaynarca'nın "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisinin tanıtımında yok yok!

Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'ın ilk tanıtım videosu yayınlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz krizinin ardından ekranlardan uzak kalan Kaynarca'nın bomba gibi bir diziyle döneceğini müjdeleyen tanıtım aynı zamanda kanlı bir ekran da vadediyor. Peki başka neler var?

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Usta oyuncu Oktay Kaynarca, yeni sezonda yine aksiyon dolu bir diziyle hayranlarının karşısında olacak. Geçen yıl Eylül ayında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz heyecanı yaşayanlar ani final kararı ile sarsılmıştı. 2022 yılının başlarında yeni bir dizi müjdesi veren Oktay Kaynarca, Eylül ayını işaret etmişti. Oyuncu, ‘yeni sezonun lokomotifi olacak’ bir dizi projesi müjdesini de vermiş ve çok iddialı bir çıkış yapmıştı.

Aradan aylar geçti, Oktay Kaynarca kariyerinde bir ilk olan yapımcılık ve başrol oyunculuğu sınavına çıktı. Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisinin fragmanı yayınlanınca da hayranları büyük bir heyecanla yayın tarihini beklemeye başladı. atv ekranında izleyicilerle Eylül ayı içinde buluşacak olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Oktay Kaynarca’ya eşlik edecek isimlerden bazıları şunlar: Ali Seçkiner Alıcı, Burcu Binici, Hakan Karahan, Osman Albayrak, Pelin Akil, Ragıp Savaş…

Kaynak: Diğer